Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként hogy lehetne borostám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogy lehetne borostám?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, de transznemű és férfinek érzem magam. Nem szeretnék hormonokat szedni ha lehet, ezen kívül hogyan oldható meg hogy legalább borostám lehessen? Hallottam hogyha borotválkozom naponta akkor megerősödik a szőr, és lesz! Igaz? Vagy muszáj hormonokat szedni? :(

2012. máj. 8. 16:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
#5 vok. 21 évesen és ezekkel a gondjaiddal tényleg csak a teljes nem-átalakito beavatkozás marad. Gondolom utánanéztél már, hogy ez mit jelent. Ennek valoban része a mell, petefészek eltávolitás ( méhed nem termel hormonokat, mégha haragszol is rá). Ha a petefészkedet kiirtották, attol már kezdödhet némi arcszörzet növekedés, mert szervezeted testosteront is termel. Ilyenkor sokkal kevesebb hormon is hatásosabb. Egyébként az erös fizikai terhelések is emelik a testosteron szintet. ( Ld. nöi testépitök, akiknek az erös fizikai megterhelés és viszonylag kevesebb hormon is elösegiti a férfi jellegek erösödését. Ezért is kérdeztem a korodat, mert ha alig tizenéves lennél a testépités lehet, hogy megfelelö lett volna számodra mütétek nélkül is.)
2012. máj. 8. 17:33
 12/31 A kérdező kommentje:
Hát a sportra gondoltam, de ne tudd meg mit akadályoznak a hatalmas kannáim benne! Szenvedés az egész. Igen, a műtétnek utána néztem! Nem biztos, hogy meg tudom csinálni a teljeset (tehát a nemi szervem az maradna... azt nem tudom, érdemes lenne-e bevállalni), de a mellem mindenképp lekerülnének és talán elsőként. A petefészkes dolognak még annyira nem tudtam utána nézni, de azt hiszem nem veszik ki csak úgy. :( Pedig én már évek óta tudom és biztos vagyok benne, hogy ezt akarom... Csak amíg ilyen nőies alakom van, magamra kell erőltetnem a női létet... mert a társadalom ezt várja tőlem. Én meg nem akarok ilyen módon kitűnni, hogy férfi ruhákban járok (otthon igen, alig várom hogy férfi cuccok fel, melltartó le... :) ), meg nem transzvesztita vagyok, hanem transznemű...
2012. máj. 8. 17:39
 13/31 anonim ***** válasza:
#5 vok. (nem akarsz privit irni?) A sportbol a testépitésnek kellene utánanézned. Annál találnál olyan gyakorlatokat, hogy nem zavarna a melled. Egyébként ne a melled eltávolitásán gondolkozz, hanem a kisebbitésén.
2012. máj. 8. 17:50
 14/31 anonim ***** válasza:
bocsi h nem választ adok, de ez tök érdekes :) volt már barátnőd vagy barátod?
2012. máj. 8. 18:55
 15/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, mindkettő volt, jelenleg barátnőm van 2,5 éve :)
2012. máj. 8. 18:59
 16/31 anonim ***** válasza:
és a szex az melyik nemmel volt jobb? nehari de nem értek ehez a "dologhoz" ilyenkor lányokat szeretik illetve vonzódnak vagy biszex? amikor barátod volt ő hogy kezelte ezt a dolgot? nőként nézett rád?
2012. máj. 8. 19:06
 17/31 A kérdező kommentje:
Biszex vagyok! Férfi szemmel is bevállalnék férfit. :D És erről a dologról a mostani barátnőmnek beszéltem először. Megpróbáltam magam elfogadni nőként is, szval nőiesen öltözködtem évekig, és a pasiim is nőként kezeltek. Nem sikerült magam elfogadni, ugyanúgy gyűlölöm a női testem, főleg a melleim.
2012. máj. 8. 19:11
 18/31 anonim ***** válasza:
és környezeted mit szól ehhez?
2012. máj. 8. 19:13
 19/31 A kérdező kommentje:
Nem tudják, hogy biszex vagyok, azt se hogy van barátnőm, de azt megszokták, hogy mindig is fiús voltam.
2012. máj. 8. 19:23
 20/31 anonim ***** válasza:

Hú basz.ki, neked pszichológus kell, de gyorsan.

Erősödik a szőrzet, mélyül a hangod, erősödik a vázizomzat, csökken a testzsír-arány, simul a bőr, így elsőre ennyi jut eszembe.

2012. máj. 8. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!