Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem becsül jobban és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem becsül jobban és kezel nőként?

Figyelt kérdés
még anno kinéztem magamnak egy férfit akivel össze is jöttünk. akkor még nem tudtam hogy egy agglegény típus (de nem casjozós). jóval idősebb is nálam. kapcsolat lett köztünk, eltelt lassan két év és nem értem hogy miért nem kezel nőként. sok barátja mondta hogy ha ilyen fiatal és csinos barátnője lenne sokkal jobban becsülné de ő rideg. nem ölel, puszit nem ad soha szinte, az ágyban figyelmes de amúgy nem érdeklem úgy veszem észre. tudom elkéne hagynom de leragadtam mellette. szerintetek hogy dobhatnám fel ezt a kapcsolatot, vagy ti mit tennétek? 25 N
2012. jan. 29. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem nyíltan kérdezz rá!

lehet, nem az a típus, van aki nem mutatja ki az érzelmeit, pláne nyilvánosan... de azért van egy arany középút a ridegség meg a nyilvános enyelgés között.lehet, hogy nem szokta meg, vagy mittudomén.

2012. jan. 29. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes beléd.
2012. jan. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!