Melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Katica, Bogica, Boróka, Karolin2012. jan. 27. 20:49
1/11 anonim válasza:
Egyik sem.. Bocsi! Bogica az nem Boglárka? Katica meg inkább Katalin? Mert akkor még talán úgy a Katalin, a Karolinról nem épp egy új szülött bébi jut eszembe, hanem egy 80-as éveibe járó nénike. Boróka meg: : O Atyaúr Isten...
2/11 anonim válasza:
Unokahúgom Katica, és nem egyenlő a Katalinnal:)
Amugy a Katica és a Karolin tetszik,a másik 2 nem :)
3/11 anonim válasza:
Boróka és a Boglárka! Mindkettő gyönyörű név! :)
4/11 A kérdező kommentje:
Katica az simán Katica, de a Boglárka nekem nem tetszik, az viszont nagyon, hogy Bogica :)
Karolin az első sorban egy kedvenc filmből van, de az is csak ilyen formában tetszik, úgy már nem, hogy Karolina
2012. jan. 27. 20:57
6/11 anonim válasza:
Katica vagy Karolin. Ne büntesd a gyereket,ha később nagy lesz,nem tudok elképzelni egy csinos lányt,de mást se Boróka névvel.Ultra gáz!
7/11 anonim válasza:
Katica > Kata
Bogica > Boglárka, v Bogi
Boróka > kizárt
Karolin > Karola
8/11 anonim válasza:
Karolin.
Nekem a többi túl lányos, azt meg nem bírom. :)
9/11 anonim válasza:
Hát egy állatról nem nevezném el.
Bogica... Ennek sem.
Boroka (nem tudom mi az de úgy hangzik mint valami fűszer)
Karolin (ennek meg olyan karotin hangzása van)
szal egyiknek se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!