Miért szereti jobban az anyukám a pasiját mint engem?
Veled nincs minden nap?
Milyen helyedről? Egy anyának a gyereke mindig gyereke marad. Viszont joga van egy felnőtt párhoz. Ha felnősz és szerelmes leszel, Te is többet leszel távol otthonról, mint addig. Akkor gondolod, az édesanyád fog ide írni, hogy kitúrta őt valaki a helyéről?
Kitartás! A szerelem az elmúlik, de a gyerekét (általában)mindig szeretni fogja egy anya.
Elhiszem, hogy zavar. Mondd el neki, hogy te ezt érzed. Lehet észre sem veszi a rózsaszín ködtől, hogy elhanyagol téged.
Remélem sikerrel jársz!
Egy anya!
Te féltékeny vagy. És tuti lány.
Amikor a szüleim elváltak, anyukám talált egy férfit, én örültem neki, mert mindig rendes volt velem is. Csak azt sajnáltam, hogy nem házasodtak össze, nem hogy sopánkodjak,vagy el akarjam marni. Még én mondtam, hogy béküljenek ki, mikor néha összevesztek.
Szóval állj le, vagy tönkre teszed anyád életét.
Mi az, hogy tönkreteszi az életét?
Egyesek egyszerűen elképesztőek. Nem minden ember egyforma, és adott reakciók sem egyformák. Ennyiből képtelenség megítélni, hogy helyes vagy helytelen.
Kérdező! Miért nem beszélsz anyukáddal? Én biztosan megbeszéltem volna vele, ahelyett, hogy magamban szomorkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!