Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szereti a pasiját az már r*banc? 18/L
:D:D:D:D
Írigy gyökerek... :D Ilyenkor ne szeppenj meg, röhögj az arcukba és mond nekik, hogy "bocsi, én csak a nagyot szeretem".
Garantáltan hűvösre teszed őket :D:D:D:D
Ezek a felszínes sz@rdarabok nem ismerik a tiszteletet... B@szni mennek a buliba, nem mulatni. (Mármint nem úgy mulatni)
21F
Szereted és nélküle jársz bulizni...? Én a barátnőm nélkül sose mentem és nem is mennék (ő se szeret bulizni, de miattam eljött).
Amúgy nem ribanc, ha TÉNYLEG szerti, de ha nem tényleg, akkor se feltétlenül.
jézusom hány évesek ezek a palik :S
nem, nem vagy ribanc. de egy diszkóban ekkora az átlagintelligenciaszint, nem is értem minek jársz oda
Ne legyél hülye! A visszautasítás miatt mondják ezeket! Amúgy meg lehet azt hiszik h csak kamuzol és le akarod rázni őket. Mellesleg: Milyen helyre jársz te ahol ilyen tahók vannak???
Bár azt sosem értettem h minek megy dizsibe az aki nem akar semmit sem?!
Ha van baratod, akkor miert mesz bulizni? Nem jobb vele lenni? En nelkule nem is ereznem jol magam. Ez mar a ribancsaghoz vezeto ut. :D Amugy tenyleg a visszautasitas miatt mondjak ezt neked, de meg is erdemled egy kicsit.
Jobb neked egy zullott tarsasag (a diszkoban levo reszeg, stb emberekre ertem), mint a baratod... :)
Ha annyira szeretnel menni, akkor kerd meg a baratod, hogy menjen el veled a kedvedert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!