Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azt érzem hogy a barátnőm jobban szereti a barátnőit mint engem? (a pasiját) - 5 hónapja vagyunk együtt.
már értem
nem gáaz csak lehet hogy v.mit jobban meg tud velük beszélni mint veled pl.a szexet emúgy túl vagytok már azon? ezt még írd le lehet hogy akkor többet took degíteni
ne izgulj nem gáz
Igen gáz! Nem szerettem soha, hogy ha a csajom a barátnőivel volt elfoglalva amikor én is ott voltam.
Cserébe én sem a haverokkal lógtam amikor ő ráért.
De ha gyerekek vagytok még, akkor érthető, mert nem való még neki a kapcsolat.
13:40: azért nem minden kapcsolat a szerelemre épül... Ha már eleve ilyen felmerülhetett a srácban, akkor el tudom képzelni, hogy mennyire szeretheti a barátnője...
Ne haragudj, ez tényleg gáz, és nem is tudsz tenni szinte semmit, mert ha ezt megmondod neki, szabadkozni fog, meg hát hogy bizonyítod rá? De azért remélem, jobbra fordul a helyzeted.
Én lány vagyok, és sokkal többet törődök a barátommal, és tudod sajnos a abrátnők, mint minden nő, hajlamosak alattomosan éreztetni a barátnőjükkel, hogy "hát ha Te hanyagolsz minket, mi is téged"Sajnos elég gusztustalan módon.
Pl.: Régen mindig mentem velük bulizni, mióta van egy tündér barátom, azóta tényleg hanygaolom őket, mert szerelmes vagyok, és minden percem Vele akarom tölteni. Mi történik? Hangosan beszélik meg előttem (!) a partyt, ha valamire rákérdezek válasz: "ááá te ezt úgysem érted, férjes asszony vagy"...
Szerintem érdemes lenne egy ilyen lehetőséget is számításba venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!