Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesznek a nők a kapcsolatokért? Te nőként mit teszel a párodért?
Én mindent megteszek a páromért,mert nekem ő a legfontosabb
a világon! :)
Kedves kérdező, te melyik évszázadban élsz? A mai nők 99%-a ugyan annyit dolgozik mint a férj. (ha nem számítjuk a gyest, de azért is kap pénzt. Csak azok a nők nem mennek dolgozni, akiknek a férje olyan jól keres, hogy felesleges.) Tehát ugyan úgy lehúz 8-10 órát a munkahelyen, aztán hazamegy, és az esetek többségében nekiáll kitakarítani, vacsorát főzni, gyereket nevelni. (Akinek nem inge, ne vegye magára, de sok férfi van, aki nem hajlandó segíteni.)
Aztán persze mindemellett legyen a nő csinos, ápolt, kívánatos, mert ha nem, akkor összedől a világ.
Nagyon remélem, hogy csak provokációnak szántad a kérdést, mert ha valóban így gondolod, akkor nem nő, hanem a két kezed való neked.
mi éppen ugyanannyit teszünk bele a kapcsolatba a párommal... kedveskedünk egymásnak, megosztozunk a tv-n (ez most lehet viccesen hangzik, de nálunk nagy szó, mert mindig ütköznek a kedvenc programjaink...egyszer ő enged, egyszer én), sokszor meghív a kedvenc helyünkön, én pedig főzök neki, a szexben is ugyanannyit kezdeményez egyik, mint a másik, és mindketten ugyanannyit "dolgozunk" rajta
később, ha családunk, gyerekeink lesznek, mindketten dolgozunk majd, közösen végezzük a házimunkát és a gyereknevelést is... ez a 21. század és a harmonikus, egyenlő kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!