Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legdurvább dolog amit megtennél a szerelmedért hogy megszerezd, vagy a párodért?
Én az életemet adnám egyetlen érintéséért... :/
16L.
Bármit megtennék csak azért, hogy akár láthassam!!!
19/F
Mikor kirúgott, egész este-éjjel-reggel hívtam, küldtem neik vagy 30 sms-t. elmentem a munkahelyére, szerelmet vallottam neki, és kibékültünk.
Tehát megalázkodtam előtte/miatta. Egyébként bármit megtennék érte!
Mindenre képes lennék, de semmit nem tennék mert viszonzatlan lenne, és kihasználna csak. Egy rózsaszín ködös embert pedig nehéz elviselni. Sajnos ilyenek a nők a szerelmes fiúkkal.
18/F
Én bármit megtennék érte.
Majdnem 1.5 évig tartott mire megszereztem:)
És már 2hónapja 1üt vagyunk :):)
De Szombat este megcsaltam :'( és most olyan rossz:(
megbocsátott szerencsére de érezteti velem h már nem szeret annyira..
És azt sem hisziel hogy bármit megadnék érte. Ezekután nem is csodálkozom :( de annyira szeretem.
És nem tudom senkinek elmondani milyen szarul érzem magam és az fáj a legjobban hogy fájdalmat okoztam neki pedig mindig vigyáztamrá.
:'(
BOCS a meséért csak muszályvolt :S még ha elsem olvasod jólesett leírni :D
Utolsó: hülye ribanc :DDD
Soha ne hozzon össze a sors ekkora k*rvával. Szerelmes, és megcsalja a barátját?? Soha ne legyen dolgom ilyen ribancal. Szeretek élni, szeretek dugni, szeretem az egyéjszakásokat, de megcsalni a párodat ráadásul úgy, hogy szerelmet vallassz neki?? A helyedben jó mélyre elásnám magam a föld alá, és ki se jönnék egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!