Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, hogy ha fenekelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy ha fenekelésről van szó felizgat? Lány vagyok és kapni szeretek és Hol találok partnert?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 13:45
1 2
 11/14 hoopalmer válasza:

Normális vagy. Mindenkit más izgat fel, téged a fenekelés.

Az én feleségem is szereti, és ezt több mint tíz év után merte csak bevallani. Kicsit meglepődtem de teljesítem a kérését, el sem tudtam képzelni hogy menyire élvezte.

2012. júl. 12. 15:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Elfenekelek teged ha te is engem
2012. aug. 19. 16:34
 13/14 SmPasi Mamusz válasza:
Szívesen elfenekellek. És én sem haragszom, meg azért sem, ha ezt viszonzod is, de ha nem az sem baj!
2012. szept. 20. 21:30
 14/14 anonim válasza:
Vegyük fel egymással a kapcsolatot privátban,és kölcsönösen elfenekelhetjük egymást.
2012. nov. 25. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!