Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy ha fenekelésről van szó felizgat? Lány vagyok és kapni szeretek és Hol találok partnert?
Valószínűleg enyhe mazoista hajlamod van. Ezt van aki elfogadja, de van aki elítéli, tehát ne hangoztasd a baráti körödben, ha nem szeretnél kiközösített lenni... :/ Szerintem nincs ezzel sem semmi gond, csak ne ess át a ló túloldalára! ;)
Regisztrálj valamelyik chat-oldalra, ott név nélkül ismerkedhetsz, és elég sok szadista hajlamú srác van, aki szívesen elfenekelne valakit... :P és nem veszítesz semmit sem, ha visszautasítanak... csak vigyázz, ne adj ki magadról fontosabb információkat (teljes név, cím, stb), mert visszaélhetnek vele...
18/L
Minden normális, ami egy párkapcsolatban mindkét fél számára elfogadható. A páron kívül meg nem tökmindegy, hogy ki mit gondol róla?
www.smpixie.com, www.ashrak.com, www.bdsmthrill.com (vagy hu), www.eropolis.hu - hírtelen ennyi jutott eszembe, de van még ezen kívül is ma már egy rakat!
Normális.
Egy kis játék sosem árt meg, ha óvatosan és odafigyelve csinálják. Én pl. szeretek odapaskolni egy picit meg többet is, ahogy kéri a lány. (Sőt, szeretek oda-vissza kicsit játszadozni egy nadráglánccal is. A lényeg, hogy ne fájjon annyira és húzzon fel mindkettőnket.) Mmm. :) Nagyon izgató. Igazából, sokan szeretnek adni és esetleg kapni is, ne aggódj. Ez párkapcsolatban úgyis kiderül, elég hamar. Nyíltan nem érdemes róla fűnek-fának beszélni, mert az emberek elég gyökerek tudnak lenni, de kettesben, intim helyzetben... ahol a kölcsönösség és a törődés a fontos, ott nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!