Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit nagyon kedveltek mi erősíti meg még jobban az érzéseteket?
Figyelt kérdés
Ha tartjátok a kapcsolatot és beszéltek vagy ha a másik fél kéreti picit magát, várja míg te írsz, így kimarad pár nap?
kor és nemet is kérek szépen
2012. máj. 7. 21:39
2/5 anonim válasza:
Ha tetszik és én is neki + kéreti magát, az nagyon fel tud cseszni. Alattomos disznó aki ezt csinálja :P
3/5 anonim válasza:
Mindkettő jó, nem tudnék dönteni. Az is jó, ha sűrűn beszélünk, de az is, ha kimarad pár nap. Valamiért plusz löketet ad, ha egy egyszerű és könnyű nyitás után kell "meghódítani/megnyitni" a nőt. 20/F
4/5 anonim válasza:
hogyha nem beszélünk pár napig felerősödik bennem az érzés,szeretem ha max 3 nap marad csak ki
17l
5/5 anonim válasza:
Én utálom ha kéretik magukat. Szal összejöttünk, akkor ne keljen hülye játékokat játszanunk, hogy most három napig nem hívlak, mert úgy szól az íratlan szabály.. -.-
Ha párom akar mondjuk 1-2 napot magában nyugiban, akkor jó, de akkor ezt mondja, ne ilyen idétlen dolgokat csináljunk, hogy felszívódok szó nélkül több napra.
Sőt, szerintem a távolság megöli a dolgokat, távkapcsolatnak se látom értelmét, szóval nekem sokkal inkább az, ha rendszeresen találkozunk.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!