Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt csinaljak, hogy ne maradjak egyedul?
Figyelt kérdés
Valaki mondja mar meg, hogy mit csinaljak mert mindent megprobaltam mar mindenhol ismerkedtem, tarsasagba jarok gyakran, bulizni is, rengeteg uj embert megismertem de sehogy sem tudok kialakitani egy komoly kapcsolatot. Mar sokszor ha eszembe jut is sirogorcsot kapok. 20/L2012. máj. 6. 18:55
11/15 anonim válasza:
én is szeretnék valakit nagyon szeretni, de most mivel jobb ha pesszimistáskodsz?
Ha nincs olyan egyén nincs, tényleg nagyon jó lenne, de egy idő után hozzászoksz, és ennyi. Lehet még inkább fojtogatva éreznéd magad.
12/15 ASOT válasza:
és szerinted mi a gond?
szerinted mi veled a probléma?
Mégis meddig jutsz el egy pasival?
Mennyi idő után váltok szét, mármint h akkor ennyi volt?
Hogy ismerkedsz? Te mész oda te kezdeményezel? Mit mondasz? Nem öltözködsz túl kirívóan?
Vagy arra nem gondoltál még, hogy még csak 20 éves vagy és még nem találkoztál "azzal" a személlyel?
13/15 A kérdező kommentje:
Regebb volt hosszabb kapcsolatom (1 ev), de ujabban komolyan meg a randi utanig is alig jutok el, az a baj hogy ha valaki igazan erdekel akkor mintha megerezne hogy kell nekem es elmenekul amig csak ismerkedunk es o akarna valamit de nekem eszembe se jut addig minden nagyon jol megy aztan ha enis teszek arra utalo dolgokat h nem elleneznem a kapcsolatot akkor bezarkoznak vagy nem tudom de elhidegulnek
2012. máj. 7. 12:00
14/15 A kérdező kommentje:
Nem oltozkodom kirivoan viszont sokan mondtak hogy nem vagyok eleg hatarozott, es ez is benne lehet mert ha pletykaval probalnak valakit megakadalyozni hogy velem foglalkozzon vagy mas kerul nala a kepbe nem tudom hogy mit csinaljak, kuzdjek vagy ne, de megis o kene de megse jo ez igy, de ezen olyan nehez valtoztatni foleg azert mert itt mindenki mindenkit kibeszel a hata mogott
2012. máj. 7. 12:03
15/15 anonim válasza:
Üdv a klubban testvér.
és te még igen jó helyzetben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!