Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? Vele maradjak, vagy mégsem?
Nagyon röviden az a helyzet, hogy van egy fiú, akivel 4hónapja vagyunk együtt. Pont miután összejöttünk felbukkant egy másik, aki nagyon rég tetszett, de akkor valahogy nem jött össze a dolog. Ez alatt a 4 hónap alatt, hol többet, hol kevesebbet, de mindig beszéltünk. Az az igazság, hogy a barátommal sem épp felhőtlen a helyzet, volt már, hogy hazudott, csinált hülyeségeket, de vhogy mindig helyre tudta hozni.
A másik gond az, hogy ő(a barátom) ősztől egyetemre megy, és bár -állítása szerint- minden hétvégén találkoznánk, nem tudom, megérné-e abba a távkapcsolatba belekezdeni. Nem tudom, szeretem-e igazából, de hogy tartok hozzá az biztos. Csak lehet, hogy mégsem érné meg elszalasztani egy másikat és még távkapcsolatot is folytatni...?
16/L
Szia!
Az írásod alapján én úgy gondolom, hogy Te nem szereted ezt a fiút;
*Pont miután összejöttünk felbukkant egy másik, aki nagyon rég tetszett, de akkor valahogy nem jött össze a dolog.
Ha nagyon szerelmes lennél akkor ilyesmivel nem foglalkoznál, senki nem érdekelne, akárki bukkanna fel, csak a mostani Párodra tudnál koncentrálni :)
* Az az igazság, hogy a barátommal sem épp felhőtlen a helyzet, volt már, hogy hazudott, csinált hülyeségeket, de vhogy mindig helyre tudta hozni.
4 hónap nem túl hosszú idő, és már most elég sokat hibázott, és gondolom amikor ezeket a hibákat elkövette, egy kicsit mindig csalódtál benne, és ez ismét húzta lefelé a kapcsolatot köztetek
A távkapcsolat nem megoldhatatlan, de nem ilyen érzésekkel, egy ideig biztos bírnátok, de szerintem a vége szakítás lenne. Hisz Te se tudod, hogy szereted-e...
Ezeket gondold át, aztán tisztázd magadban hogy mit szeretnél. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!