Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egy "rosszfiúba" kellett beleszeretnem?
Adjunk lejjebb az elvárásaitokból... hehe.
1.) Én sosem csak kinéztem egy jó csajt, és csaptam neki a szelet, hanem előbb belészerettem.
2.) ha az elvárásainkon alulival jövünk össze, akkor meg nem élveznénk a kapcsolatot. mint mikor szeretnél valamit megszerezni de csak az ócska lebutított verzióját kapnád meg... Gondolom te se élveznéd különösebben ha a párodra nézel és az jut eszedbe: "Na, nekem is csak ez jutott".
Kedves 20:07-es,te intelligens rosszfiú.Ha egy nő olyasvalaki mellett érzi nőnek magát,aki piál és olyankor rajta vezeti le a feszültséget,megbántja,stb,később szerintem lesz félrekefélés is,akkor én sok boldogságot kívánok nekik.Így már csak azt nem értem,hogy a f@szért rinyálnak itt ilyenekről a csajok.
Azt meg nem tudom hogy ha valaki "jó fiúnak tartja magát,arról miért hiszik azt hogy tesze-tosza,nincs kiállása,nem tart ki az igazáért és a többi marhaság.
Na de ennyit az intelligenciáról.
Te pedig kedves kérdező,neked sok sikert kívánok ehhez az igazán komoly kapcsolathoz,erre lehet jövőt alapozni.
18:31-es vagyok,jöhet a lepontozás:)
# 29/33
kedves "nő" mindenki azt mond magáról, amit akar :)
és úgy általánosít ahogy akar. mi is mind kivételek vagyunk
persze kíváncsi vagyok, hány nő kezdeményezett életében legalább 10 férfinál, akik elutasították/tönkretették majd volt annyi tartása, hogy nem omlik össze és nem követi el ugyanazokat a hibákat újra.
úgy könnyű beszélni, hogy áru vagy, nem vásárló
# 30/33
a jófiúk pont azért nem bátrak, mert összeomlottak, és pont azért jófiúk, mert nem kezdenek ki mindenkivel, aki csak dugásra való. és túl tesztoszák és unalmasak ahhoz, hogy bárki észrevegye őket.
ez se feltétlenül mindenkire igaz, de a többséget így látom
# 31/33
persze, ez hülyeség, akkor már inkább egy kecske, mint egy nő - van rajta lyuk, tejet is ad, levágom karácsonyra, addig se hisztizik mindenen - ez elég alacsonyan van?
másrészt innen is látszik, hogy semmi tapasztalata egy nőnek a férfiak világáról, mert általában a csúnya, buta lányok is magasan hordják az orrukat, tehát ezért is értelmetlen alább adni.
egyébként meg teljesen egyetértek, az ember nem így válogatja, hogy kit szeret meg, még akkor sem ha férfi. ezek szerint a nők így csinálják? lehet hogy a jófiúknak is agresszív, alkoholista lányokkal kellene kikezdeniünk. :)
# 33/33
persze, aki kicsit is ismeri a nők többségét, látja, hogy így működnek. talán a jófiúk ezért sem próbálkoznak náluk. de kissé meddőnek érzem az egészet, mert megint a klasszikus passzív-aktív felállás van: az egyik egy buta, naiv, akaratgyenge lány, aki csak siránkozik, de szakítani nem tud, a másik egy kivételes megmondóasszony, akinek nem sok tapasztalata van a férfivilágról, és mondogatják az elképzeléseiket, amik ugye nem feltétlenül fedik le a valóságot.
pont azért, mert a nők nem logikus, hanem érzelmi lények, innentől kezdve nem sok értelme van tanácsot adni, mert nem tanácsra vágyik, hanem ara, hogy valaki babusgassa - ez megint tipikus női tulajdonság. no nem mindenki tipikus nő, de ez esetben nagyon is belefutottunk egy negatív sztereotípiába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!