Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért egy "rosszfiúba" kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egy "rosszfiúba" kellett beleszeretnem?

Figyelt kérdés
Úgy értem olyanba,aki szeret iszogatni,olyankor megbánt,majd jön a bocsánatkérés...
2012. máj. 6. 07:06
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

13:39

ÁáÁ 50 méter magas szobrot emelek számodra színaranyból az Országház helyén!

szívemből szóltál :D:D:D

2012. máj. 6. 15:51
 22/35 A kérdező kommentje:
Szeretnék unalmas estéket,h sose keljen idegeskedni,kételkedni.h egyetlen bizalmatlan gondolatom se legyen.h ismerjem a párom múltját és jelenjét.mindig úgy gondolkodtam,h megvan a jófiú,amikor megismerkedtem valakivel.mert a jófiút kerestem,és persze nincs senkinek se kiírva a homlokára,h milyen valójában.nem tudok olyan párt keresni,mint az apám,mert ő elhagyott,és nem ismerem.de h mindig olyat találok,aki szeret pityókázni,v más módon zsibbadni...aztán meg rajtam kitölteni a feszültséget...v minden férfi ilyen?játszák a kapcsolat elején az ártatlant,aztán meg kimutatják a foguk fehérjét?
2012. máj. 6. 18:18
 23/35 anonim ***** válasza:

És ha én azt mondanám hogy "jófiú" vagyok.Nem piálok,nem kábszerezek,igaz attól még dohányzom és a véleményemet is elmondom mindig,ha jó,ha rossz,nem bulizgatok már mert túl vagyok azon a korszakon..Csak egy átlagos,normális lányra vágyom aki mondjuk megbecsülné azt megtennék érte mindent amit lehet.

Na ha ezek után még azt is mondanám hogy írj egy üzenetet és ismerkedjünk meg.Írnál?Nem.Miért?Mert Te szerelmes vagy ebbe a nyomorultba aki nap mint nap megbánt.Szóval ne csüggedj,hátha megváltozik majd:)

2012. máj. 6. 18:31
 24/35 Ájron ***** válasza:
Na akkor nem csak én vagyok így neki keseredve! Akkor csak van valami oka!!!
2012. máj. 6. 19:09
 25/35 A kérdező kommentje:
Igazad van,nem írnék.mert szerelmes vagyok,mert becsületes vok,és soha nem tennék a párommal ilyesmit.lelkiismeret furdalásom lenne.mindig is hűséges voltam hozzá,és az is maradok.sosem mentem nélküle szórakozni.ha ő dolgozott hétvégén,akkor otthon ültem,hiába hívtak a barátnőim,nem mentem.azokat az éveket,amikor ki kellett volna magam szórakozni elpazaroltam.és ezt nagyon bánom.talán ő sem csalt még meg.de néha nem úgy viselkedik velem,mint ahogy egy nővel kellene.és nem őszinte velem.nem becsüli,h mindent odaadtam neki,amit egy nő adhat egy férfinak.én se vagyok angyal,én is bántom őt.de a sok hazug szó,amit régen mondott,kihozza belőlem.most várom,h mi lesz,bánt-e,hülyének néz-e mégegyszer és szakítok vele,v férjhez megyek hozzá,ha tényleg megváltozott.
2012. máj. 6. 20:03
 26/35 anonim ***** válasza:

"írj egy üzenetet és ismerkedjünk meg.Írnál?"

Nem, nem írna. Azért nem, mert nem az ő "dolga". Akármennyire is veri magát egy csomó fiú, hogy EMANCIPÁCIÓ, meg f@szom tudja, akkor is a férfinak kell udvarolnia.

És pont ez az, hogy nem azért van oda ezért a srácért, mert büdösbunkóparaszt, hanem azért, mert férfias kiállása van, és nőként tudja érezni magát mellette. Nem az a gond szerintem a jófiúkkal, hogy normálisak, hanem nincs tökös kiállásuk.

Én úgy vettem észre, hogy a lányoknál az első benyomás felfoghatatlanul sokat számít. Ha valaki csak ilyen teszetosza módon teszi meg, akkor az végképp elvágta magát a lánynál. Küzdhettek a rendszer ellen felőlem, nekem kurv@ra mindegy, de a világ nem így működik.

Amúgy én magamat így a kettő közé, ilyen intelligens rosszfiúnak mondanám. Tehát nem szarok bele a tanulásba, meg török össze telefonfülkéket, viszont nem félek határozottan kiállni akárki elé, és megvédeni az álláspontom. Meg még rengeteg oldalról meg lehet közelíteni ezt.

Szerintem ez a legnyerőbb.

2012. máj. 6. 20:07
 27/35 GhostRider3 ***** válasza:

te is jól tudod, hogy ez nem igaz, ha nem a bunkókra buknál, össze se jönnél vele. rossz emberismerő vagy, és nem gondolkodsz előre. ez nem a te hibád, női átok

egyébként meg az a nők jellemzője, hogy játsszák az ártatlant, a férfiak inkább csak addig teszik a szépet, amíg meg nem kapják, amit akarnak (szex).

# 25/25

és boldogan éltek, amíg meg nem haltak.

nem rossz, aki nem ismeri a nőket, el is hiszi :)

2012. máj. 6. 20:09
 28/35 anonim ***** válasza:

"de néha nem úgy viselkedik velem,mint ahogy egy nővel kellene"

Ezt viszont az alatt írtad, amikor én is írtam, és az ellenkezőjéről beszélem.

Ezt a helyzetet is ismerem, rengeteg ilyen lányról tudok, ez esetben viszont megérdemled a sorsodat. Nem tudom, ez kapcsolatfüggőség vagy valami, de ha bután viselkedik veled, és hagyod, akkor így jártál, aki hülye haljon meg.

Egyáltalán nem tartom férfiasnak, amikor nem nőként kezelnek egy nőt.

2012. máj. 6. 20:11
 29/35 anonim ***** válasza:

Igen, kedves "férfiak", tényleg sok nő hülye. Én kivétel vagyok és nem csak én gondolom így.

Ti is nagy állatok vagytok. Átlag vagy átlagon aluli "férfiként" futtok ribancok után, akik persze palira vesznek, talán még ki is használnak, utána teljesen összeomoltok és minden nőt elkönyveltek kur.vának. Persze nem adtok lejjebb az elvárásaitokból, hanem újra és újra ugyanazt a szánalmas hibát követitek el. Ebben hol a logika, uraim?

2012. máj. 6. 20:15
 30/35 A kérdező kommentje:
Az már igaz,h nem teszetosza.odateszi magát mindenben.de akkor sem teszetosza,amikor részegen ok nélkül kioszt engem,meg belémköt.mért nem tud olyankor mással kötekedni?miért mindig velem kell?na meg sumákolni se teszetosza.jófiúk,legyetek kicsit bátrabbak,kezdeményezők,és akkor észrevesznek majd titeket a lányok.
2012. máj. 6. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!