Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egy "rosszfiúba" kellett beleszeretnem?
Mert ez sokkal izgalmasabb. Annak meg örülj, hogy tud bocsánatot kérni.
Az én exem kb. százezerszer bántott meg, de egyszer sem bírta volna azt mondani, hogy bocs...
Mert mazochista vagy,szeretsz magadnak fájdalmat okozni.
Legtöbb nő ilyen,a rosszfiúkra bukik,mert azt hiszi,hogy majd Ő megváltoztatja.Persze a vége mindig csalódás lesz.
Nem tudom mi az izgalmas abban ha egy rosszfiúnak nevezett idióta barom állat orrbaszájba megaláz és megbánt...
Mindig is kerültem a fajtájukat, hogy rohadnának meg!
20L
"Mert a "rendes srác"-ban nincs semmi izgalom vagy rejtély"
Megcáfolom! Ha egy rendes fiúnak van jó humora, lehet vele hülyéskedni akkor igen is lehet izgalmas. Vagy te az izgalmat a gyomorgörcsre érted meg a folytonos féltékenységre ill. gyanakvásra, hogy mikor csal meg, lép le más nő miatt vagy csinál egy jó nagy hülyeséget? A barátom jófiú, 1,5 éve vagyunk együtt és még van rejtélyes oldala. Van aranyközépút, csak meg kell találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!