Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kary 24 kérdése:
Hogyan kapjam vissza a barátnőmet, kit tiszta szívemből Imádok?
Figyelt kérdés
Nem bírom nélküle tovább, mert nagyon Szeretem!2012. máj. 4. 12:18
31/34 anonim válasza:
Simán csak depressziós vagy, nagy veszteség ért, ennyi.
Gyászold meg aztán engedd el.
Ne keseregj, gyászolj. [link]
Ez egy halálesetre vonatkozik, de a szakítás is olyan, mintha meghalna valaki, a veszteség ugyanaz.
Keress munkát, szedd össze magad, keress egy pszichológust.
32/34 A kérdező kommentje:
A munkahely dolog már folyamatban van! Tudom hogy válltoznom kell,de én úgy szeretnék válltozni,ahogy ő belémszeretett!
2012. máj. 4. 14:33
33/34 anonim válasza:
Látogasd meg, egy csokor, vagy valami, esetleg egy "Szükségem van rád" felirat...vagy ami veletek kapcsolatos.. . Egy próbát megér... Ha sikerrel jársz akkor minden újra happy, ha pedig nem olvasztod meg a szívét , akkor tudhatod, h fölösleges törnöd magad..:)
34/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy most mi is a helyes megoldás! Ő azt kérte tőlem hogy gondolkodjak el, és próbáljak megválltozni, és ha majd mind a ketten úgy érezzük hogy hiányzunk egymásnak akkor majd meglátjuk!De szerintem 4 év nem tud ugy elmullani hogy ne hiányoznánk egymásnak még valaha!
2012. máj. 4. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!