Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kapjam vissza a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kary 24 kérdése:

Hogyan kapjam vissza a barátnőmet, kit tiszta szívemből Imádok?

Figyelt kérdés
Nem bírom nélküle tovább, mert nagyon Szeretem!
2012. máj. 4. 12:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Mielőtt szétmentünk majdnem 2 évig voltunk együtt, aztán 1 hónap szünet után 2 hétre összejöttünk megint, de az már csak egy ócska, felesleges próbálkozás volt, mert nem volt az igazi. :) Mindkét alkalommal ő dobott, mert nem tudja miért, de nem szeret. Elmondta, hogy ismer engem, tudja, hogy milyen ember vagyok, de valamiért mégsem tud úgy szeretni, mint a kapcsolat elején. Kihült a dolog...... Én még szeretem, de gőzerővel azon vagyok, hogy „kiégessem” magamból, mert ezt az érzést senkinek se kívánom. Azt meg pláne nehéz elviselni, hogy milyen jól megvan nélkülem...... :S
2012. máj. 4. 13:45
 22/34 A kérdező kommentje:
Hát annál rosszabb érzés nincs is hogy te szereted, szenvedsz miatta, Ő meg boldogan éli az életét! Nekem nincs olyan perc hogy ne gondolnék rá, meg arra hogy felhivom vagy kimegyek hozzá, de nem akarom hogy ilyennek lásson, hogy gyenge vagyok,hogy így szenvedek,hogy nem bírom nélküle!Próbálok erős lenni és megválltozni,legalábbis azon válltoztatni ami miatt kiárándult belőlem, de ez egyedül nagyon nehéz!Tudom hogy attól nem kapom vissza hogy önsajnálatba esek és csak gyötröm!
2012. máj. 4. 13:51
 23/34 anonim ***** válasza:

"Nem bírom nélküle tovább"

felőlem? mi tart vissza??

2012. máj. 4. 13:52
 24/34 A kérdező kommentje:
Ezt most hogy érted hogy mi tart vissza?
2012. máj. 4. 13:54
 25/34 anonim ***** válasza:

Ha már nem szeret, akkor ott nem sokat tudsz tenni, nem mindig a cselekedeteink alapján alakulnak ki érzelmek, "a szív útjai kifürkészhetetlenek"

Egyszerűen csak elmúlik és kész, nem tudsz ellene tenni.

Persze, ha nem törődté vele, ahogy írtad, akkor más a helyzet, de mi a biztosíték rá, hogy ha megint együtt lennétek, nem lenne egy idő után ugyanez a helyzet?

Törődsz vele 1 évig, aztán lejjebb hagy, hasonló hibát követtél el, mint a legjobb barátom.

A kapcsolat elején mindent megadott a nőnek, 140%on pörgött, a nőnek ez nagyon bejött természetesen. Később alábbhagyott barátom lelkesedése, nem lehet örökké maxon pörögni, beállt a törődés, a gondoskodás arra a szintre, amilyen ő valójában, a nőnek ez persze feltűnt és rövid időn belül vége is lett a dolognak.

Ha nálad is ez a helyzet, akkor visszafordíthatlan.

2012. máj. 4. 13:56
 26/34 A kérdező kommentje:
Sajnos nekünk nem indult fényesen ez a kapcsolat, de hamar hejre rázódtunk, nekem nagyon sok dologba válltoztatnom kellett az életemen, ami neki nem nagyon tetszett, de megtettem mert tudtam hogy neki így lenne jobb, ez a válltozás még mái napig is fenn áll immárom 4 éve! nekem nem volt ez hogy én a kapcsolat elején 140%-on pörögtem volna, én mindig azt nyujtottam neki amire szüksége volt!Munkahelyet válltottam és ott is bizonyítanom kellett hogy ott is jó legyen!Mikor hazajöttem a melóból fáradt voltam és nem tudtam ugy odafigyelni a dolgokra mint azt kellett volna!Sajnos!ő ezt eleinte el is nézte nekem de mikor az volt hogy én napi 12 órákat is dolgoztam,akkor neki kezdett betelleni a pohár,de ezt én azért tettem mert nem akartam a szülőkkel tovább élni,el akartam vele költözni!Most sajnos Ő sincs nekem meg a munkahejemet is elvesztettem!
2012. máj. 4. 14:06
 27/34 anonim ***** válasza:

13:52

ezt csak egyféleképpen lehet értelmezni ;)

2012. máj. 4. 14:07
 28/34 A kérdező kommentje:
Mégpedig hogyan lehet ezt értelmezni?
2012. máj. 4. 14:09
 29/34 anonim ***** válasza:

"Nem bírom nélküle tovább" = öld meg magad. Bár épeszű férfi ember ilyenkor keres magának más nőt, és nem 1 nőért sír puh@p.öcsként...

ennyire hülye vagy? vagy csak hiányoztál mikor a szövegértelmezést tanították a suliban?

2012. máj. 4. 14:15
 30/34 A kérdező kommentje:
Ilyeneket meg csak egy olyan ember írhat aki még nem volt szerelmes,de majd te is leszel ilyen helyzetbe, és akkor majd te is ugyanezeket fogod tenni vagy még rosszabakat4 Én nem mondtam hogy meg akarok halni csak azt hogy nem bírom nélküle mert nagyon hiányzik!
2012. máj. 4. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!