Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kapjam vissza a barátnőmet, kit tiszta szívemből Imádok?
Inkább lépj túl rajta. Nem véletlenül mentetek szét. Ha újra összejönnétek, megint előjönnének a régi problémák.
MINDIG előjönnek.
MINDIG.
Hiába hiszel mást.
Felejtsd el, lépj tovább.
És a legjobbakat, fel a fejjel.
24F
Te szereted, ő téged nem, szar érzés, majd elmúlik.
gl&hf
kedves első ugy gondolom nem ez volt a kérdés, azért mert neked nem jött össze nem azt jelenti hogy a kérdezőnek nem fog...
kezdjük ott hogy mi miatt mentetek szét?
dehát azt sem tudjátok miért mentek szét
ha azért mert megcsalás volt benne akkor igaz hogy sosem lesz jobb, de ha csak azért mert nem kapott vacsi után csokit akkor még kibékülhetnek4
Nem azért, mert Nekem összejött volna, vagy sem. Tény, egy 4 éves kapcsolatomban volt egy törés féltávon.
Újra megpróbáltuk, és még 2 év lett belőle. És tudod mi a fura? Ugyan azok a problémák jöttek elő.
Igen ez saját tapasztalat.
De 1000 ilyet olvashatsz, 1000 ilyet láttam a környezetemben, és mivel az emberek nem nagyon változnak (legalább is nem úgy, ahogy gondolják), ezért a súrlódási pontok is megmaradnak, legfeljebb eltart egy ideig, míg újra előbukkannak.
Ezért mondom, hogy nem érdemes az exekkel újra összejönni.
Persze mindig vannak kivételek, és vannak olyan párok, akik a körülmények miatt mentek szét (pl el kellett költözni nagyon messzire egymástól).
De az esetek túlnyomó többségében: Ha egy kapcsolat tönkre megy, akkor el kell temetni.
Ez az elfelejtős dolog nekem nem menne mert ismerem magam, meg ugy nehéz lenne hogy 4 évig éltünk eggyütt jóban rosszban! Na meg egy utcára lakunk egymástól!
Hihetetlenül szeretem, és ezt nem gondoltam volna hogy valah a ez meg fog velem történni hogy én egy lányért ennyire odaleszek, de amikor elkezdődött a kapcsolat már akkor tudtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!