Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy védhetem meg a barátnőmet a lányoktól?
"durva kitalált pletykákat terjesztenek róla."
Konkrétan mit? Ő is találjon ki valamit, nem lehetsz mindig ott.
Nem hinném, hogy bármit is tehetnél, ami eredményre vezetne, legfeljebb a barátnődbe önthetsz egy kis bátorságot. Jól mondta az egyik hozzászóló, ha te próbálnál rendet tenni a "baromfi udvaron", csak még sebezhetőbbé válna.
Mondd neki, hogy a pletykákat engedje el a füle mellett, mert az végül is csak pletyka. Ha nekik ez a legnagyobb élvezet, akkor igen szánalmas egy bandával álltok szemben.
A lejáratással kapcsolatban az lenne a legjobb stratégia, ha a barátnőd teljesen tisztában lenne azzal, hogy ki is ő, és az alkalmas pillanatokban visszavágna/megvédené magát. Pl. egy "csak féltékenyek vagytok" fél mondattal le lehet az ilyeneket állítani, már ha intelligensek valamennyire az illetők.
hát. Én ebben az esetben hidegvérrel odamennék, és egy:
"Félre k*rva, ő az enyém!" szöveggel kilökném az utamból, kicsit beszélnék a barátnőmmel (le is szarhatod a többi lányt, mert pont érdekel mit gondolnak). Kicsit beszéltek, adsz neki egy csókot (ha kicsit frusztrált akkor megnyugtatod). Aztán elmentek. Ennyi.
durva kitalált pletykákat terjesztenek róla.
Nos, nekem is voltak már esküdt női ellenségeim és azon kívül, hogy fikázták a külsőmet, a hanghordozásomat és az észbeli képességeimet, "durva pletykákat" nem terjesztettek, mert még csak alapja sem volt. Pedig úgy gyűlöltek mint az ördögöt. Biztos, hogy nem alaptalanok a pletykák? Én elgondolkoznék a helyedben. Tudod, nem a zörög a haraszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!