Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Felismertem a barátnőmet az egyik szexpartner kereső oldalon! :/
Ti mit tennétek a helyemben, ha ilyenre kerülne sor? 7 hónapja vagyunk együtt és megszerettem nagyon.... de az oldalon ahol ő fent van láttam, hogy már régebb óta fent van mint amióta járunk... és időközbe lett frissítve az adatlapja szóval valószínű, hogy csinálta mellettem is a dolgokat...
Nem is gyanítottam volna, mert a találkozásaink teljesen rendbe voltak... kb 2 szer mondott le hétvégi talit de azt is úgy, hogy áttettük másik napra...
Mielőtt valaki jönne azzal, hogy én mit nézegetek társkeresőket, véletlenül akadtam rá (hogy hogyan azt hagyjuk) és megnéztem a képeket.... Felismertem a szobáját és a testén egy pár anyajegyet, valamint van olyan fehérneműje amiben a képeken van... és a haja is stimmel... Az arca kivan takarva!!!!
De ez ő.... Most mit csináljak? Szeretem de már teljesen elment tőle a kedvem.... egy világ dőlt össze bennem.... :/ és nem tudom mit csináljak :S Nagyon nehezen találtam barátnőt.... Eldönteni se tudom, hogy dühös vagy szomorú vagyok... :(((
Én 20 Ő 22...
Sajnos nem kamu a kérdés :/
Olyan szexpartner kereső oldal ahol telefon szám van kirakva... Azt tudom, hogy van 1 régi sim kártyája amit azt mondta nem használ csak a régi telefonjából megmaradt... lehet hogy az az :/ Nem ismerkedős oldal hanem felhívod és mehetsz hozzá.. ha megbeszéltétek vagy ő hozzád...
A rosszlányok.hu-n van fent fel is hivhatnám.. nem kell regisztrálnom...
De valaki lenne olyan hülye, hogy a korát is ugyanannyira irja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!