Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm anyukájával. Hogyan kezeljem a helyzetet?
Ez akkor történ, amikor még nem ismertem a barátnőmet. Tavaly nyáron volt, amikor éppenséggel elvált és egy buliban összejöttünk...
(Nagyon jól karbantartott hölgy, vékony, 10 évet is letagadhatna)
Aztán most meg összejöttem a lányával, akit közben megismertem. Mentem át hozzájuk, h bemutatkozzak az édesanyjának és hát elég ciki volt az egész amikor megláttam, h ki is az…
Persze nem fogom elmondani a csajomnak, mert elég kész lenne ettől. De rohadtul piszkál ez az egész dolog…. Nem tudom ezt egész egyszerűen elfogadni… Pláne, h iszonyatosan hasonlít az anyjára és amikor vele vagyok eszembe jut…
Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok, hogyan kezelnétek ezt? Elmondanátok a barátnőtöknek? Szakítanátok vele? Lányok! Ti hogyan éreznétek, ha megtudnátok ezt?
pacsi ecsém ;))))
hogy kezelném?! maradnák a csajjal ;) mégis csak olyan mint az annya, csak fiatalabb...ami sose baj.;)
Hogyan kezeeeld? Titokban!
Plusssz, melegítsd vissza hozzá anyukával a kapcsolatot!
Ebből előbb utóbb balhé lesz.
Hiába tartod te ezt titokban, a nők azok nők.
Egyszer majd kibukik, ha nem akkor ezzel zsarolható leszel. Meg a mama is, ő ezt tudja, majd úgy is áll hozzád.
Én ejteném a projektet.
Azt úgy mondom, hogy nő vagyok. És én biztos cirkuszt csinálnék belőle ha kiderülne, nem kicsit, a mama helyében meg tartanék tőle hogy csak kurogatod a lányom, nem tartanálak sokra ezután. Bár megjegyzem a mama sem lehet egy szentéletű, még lehet később nosztalgiázni akar, akkor meg abból lesz gáz.
Ismerősömmel megtörtént, hogy a menyasszonya anyja odafarolt neki. Aztán meg volt sértődve, mert nem pakolta meg, fúrta, ahogy tudta. A lánya is olyan volt, mint az anyja. Az is félrepucsított időnként. A kapcsolatnak persze vége szakadt ezzel a nemes családdal.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!