Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy sráccal, akinek amúgy volt barátnője, a csaj meg rájött és tök jogtalanul felpofozott és nekem esett. Most komolyan, miért ilyen ostoba valaki?

Figyelt kérdés

Először is kezdjük az egészet azzal, hogy nekem fogalmam se volt róla, hogy a srácnak van valakije. Egy bárban találkoztunk, ő jött oda hozzám, ő kezdett ki velem, nekem meg jelenleg nincsen senkim, hát belementem a flörtbe, miért is ne? A pasi azt mondta, hogy szingli, elkezdtünk beszélgetni, aztán számot cseréltünk, és 2 napra rá fel is hívott, hogy nincs-e kedvem folytatni a múltkori csevegést. Igent mondtam, találkoztunk egy kávézóban, és zárás után felmentünk hozzá, mert még egyikünknek sem akaródzott elköszönni, tök jól éreztük magunkat. Mit szépítsem? Baromi vonzó srác volt, én régóta nem voltam senkivel, de igényeim csak vannak... szóval szépen egymásba gabalyodtunk, és végül már a hálószobában találtam magam. Fantasztikus szex volt, bár utólag kicsit bánom, hogy megtörtént, mert rengeteg kellemetlenségem volt belőle később. Na mindegy.

Szóval szép volt, jó volt, elköszöntünk, hazamentem. Másnap írtam neki sms-t, hogy nagyon jól éreztem magam, szuper volt az éjszaka vele, és köszönök mindent, illetve ha ő is úgy gondolja, valamikor megismételhetnénk. Az sms-t viszont a kedves barátnő olvasta el előbb, amiről én nem tudtam. Vissza is írt a kedves leányzó a barátja nevében, hogy aznap, ha ráérek, akkor itt és itt találkozzunk.

Én elmentem. A srác nem volt sehol, ellenben nekem esett ez a szőke asszonyállat, lekevert a orbitális pofont, majd elkezdett visítva szidni, hogy mit képzelek én magamról, mekkora egy utolsó lotyó/szajha/kurv@/ringyó vagyok (ezeket a szavakat váltogatta jórészt), és hogy mertem rámászni az ő drága kis Danijára (a srác nekem azt mondta, hogy Balázs a neve, úgyhogy először azt se értettem, kiről beszél vagy egyáltalán mit akar tőlem és miért rángat), majd nekiállt tépni a hajamat. Már addig is próbáltam magamról lerázni a csajt, de itt döntöttem úgy, hogy elég, és visszaütöttem, miközben kiabáltam vele, hogy állítsa már le magát, azt se tudom, mit akar.

Akkor szépen megmutatta az sms-t, és megint jött a lotyózás, ringyózás.

Egyszerűen nem értem, miért nekem kellett ezt elszenvedni, ahelyett, hogy a pasiját skalpolta volna meg? Miért mindig a 3. fél szívja meg az ilyesmit? Most komolyan, szerintetek jogos volt a részéről, hogy így nekem esett?

Azzal váltunk el, hogy ha még egyszer meglát, kikaparja a szememet, és hiába mondtam neki, hogy azt se tudtam, hogy ő létezik, nemhogy a srác nője. Meg hogy talán a kedves barátját kéne otthon hasonlóképpen ráncba szedni, és nem engem megtépni, de mintha a falnak mondanám.

Komolyan, olyan megalázottnak éreztem magam... most ezek után hogy merjek így bárkivel is ismerkedni? Ki tudja, nem várja-e ugyanígy a következő próbálkozót is otthon az asszonykája? Esküszöm, nem is értem, mi van manapság az emberekkel... Ez lenne a normális? Félrekefélni, aztán agyonverni a "lotyót", aki azt se tudja, mibe keveredett?

23/N

2012. márc. 27. 16:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
37%
Második randin már az ágyban találtátok magatokat. Hát nem vagy egy szende szüzike. Már csak statisztikai alapon is előbb utóbb be kellett ennek következnie. Emberismereted 0, csak gratulálni tudok.
2012. márc. 27. 16:52
 2/22 anonim ***** válasza:
36%
Megérdemelted.
2012. márc. 27. 16:52
 3/22 anonim ***** válasza:
86%

ejnye-bejnye. ezért nem kell hamar odaadni magad. mondjuk ja, nektek igényeitek vannak... :)

am sajnállak..szegény :S jól át lettél ejtve.

azt tudom tanácsolni, h ismerkedj bátran továbbra is, csak lassabb tempóval haladj, és jól nézd meg kivel állsz szóba

fel a fejjel :)

2012. márc. 27. 16:55
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt meg lehetett volna nyugodt környezetben is beszélni. A lánynak egy kicsit túlreagálta, és nem neked kellett volna esnie, hanem először a barátjával tisztázni a dolgot...
2012. márc. 27. 16:55
 5/22 A kérdező kommentje:

Itt nem is az a lényeg, hogy hanyadik randin és mit csinálunk (van, aki már egyből szobára megy. Amúgy meg írtam is, hogy régen voltam már együtt férfival, nekem is hiányzott már... ez van), de nem értem, hogy miért engem kell utána megtépni? Arra nem is gondol a kedves barátnő, hogy netalán a párját ossza meg, ahelyett hogy engem aláz, mikor én azt se tudtam, hogy van barátnője a srácnak??

A pasit ilyenkor miért nem róják meg??? Miért mindig csakis kizárólag a 3. fél hibás???

2012. márc. 27. 16:56
 6/22 anonim ***** válasza:
honnan tod h nem rótta meg?
2012. márc. 27. 16:57
 7/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem érdemelted meg.

Én biztos nem a lánynak esnék ha ilyen történne. Nem igazán tudod kiszűrni. Én is jól át lettem verve 1,5 hónapig, csak szexre kellettem aztán dobva lettem mint egy szemét, közben meg magyarázta mennyire szeret.

Undorítóak a mai férfiak, kortól függetlenül... nem szabad ilyen hamar odaadni magad senkinek. Ezt már én is megtanultam.

24/N

2012. márc. 27. 16:58
 8/22 A kérdező kommentje:

A 3. válaszolónak köszönöm, hogy biztat, de egy időre most elvették a kedvemet az ismerkedéstől... nulla bizalom, extra magas gyanakvás. Viszont a tanácsodat a tempóval kapcsolatban köszönöm szépen, azt mindenképpen megfogadom, főleg ezek után.

A 4. válaszolóval pedig teljes mértékben egyet értek. Értem én, hogy felhúzta magát, nyilván baromi rossz érzés rájönni, hogy a párom, akit szerettem és akiben megbíztam, az a hátam mögött félrejár... de miért nem lehet ezt a sráccal lerendezni? Vagy ha már mindenképpen engem akar megnézni magának, akkor higgadtan viselkedni, és nem úgy, mint egy ketrecharcos?

2012. márc. 27. 16:59
 9/22 anonim ***** válasza:
27%
ha lefekudtel a pasijaval es a csaja felpofozott, akkor mi ebben a jogtalan? orulj hogy ennyivel megusztad kis liba.
2012. márc. 27. 17:00
 10/22 A kérdező kommentje:
A 7. válaszolónak köszönöm a kommentet, és hidd el, együtt érzek veled. :( Most én is jó leckét kaptam, hogy a tempóval nagyon vigyázni kell... vissza is ütött, hogy elsiettem a dolgot.
2012. márc. 27. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!