Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy sráccal, akinek amúgy volt barátnője, a csaj meg rájött és tök jogtalanul felpofozott és nekem esett. Most komolyan, miért ilyen ostoba valaki?

Figyelt kérdés

Először is kezdjük az egészet azzal, hogy nekem fogalmam se volt róla, hogy a srácnak van valakije. Egy bárban találkoztunk, ő jött oda hozzám, ő kezdett ki velem, nekem meg jelenleg nincsen senkim, hát belementem a flörtbe, miért is ne? A pasi azt mondta, hogy szingli, elkezdtünk beszélgetni, aztán számot cseréltünk, és 2 napra rá fel is hívott, hogy nincs-e kedvem folytatni a múltkori csevegést. Igent mondtam, találkoztunk egy kávézóban, és zárás után felmentünk hozzá, mert még egyikünknek sem akaródzott elköszönni, tök jól éreztük magunkat. Mit szépítsem? Baromi vonzó srác volt, én régóta nem voltam senkivel, de igényeim csak vannak... szóval szépen egymásba gabalyodtunk, és végül már a hálószobában találtam magam. Fantasztikus szex volt, bár utólag kicsit bánom, hogy megtörtént, mert rengeteg kellemetlenségem volt belőle később. Na mindegy.

Szóval szép volt, jó volt, elköszöntünk, hazamentem. Másnap írtam neki sms-t, hogy nagyon jól éreztem magam, szuper volt az éjszaka vele, és köszönök mindent, illetve ha ő is úgy gondolja, valamikor megismételhetnénk. Az sms-t viszont a kedves barátnő olvasta el előbb, amiről én nem tudtam. Vissza is írt a kedves leányzó a barátja nevében, hogy aznap, ha ráérek, akkor itt és itt találkozzunk.

Én elmentem. A srác nem volt sehol, ellenben nekem esett ez a szőke asszonyállat, lekevert a orbitális pofont, majd elkezdett visítva szidni, hogy mit képzelek én magamról, mekkora egy utolsó lotyó/szajha/kurv@/ringyó vagyok (ezeket a szavakat váltogatta jórészt), és hogy mertem rámászni az ő drága kis Danijára (a srác nekem azt mondta, hogy Balázs a neve, úgyhogy először azt se értettem, kiről beszél vagy egyáltalán mit akar tőlem és miért rángat), majd nekiállt tépni a hajamat. Már addig is próbáltam magamról lerázni a csajt, de itt döntöttem úgy, hogy elég, és visszaütöttem, miközben kiabáltam vele, hogy állítsa már le magát, azt se tudom, mit akar.

Akkor szépen megmutatta az sms-t, és megint jött a lotyózás, ringyózás.

Egyszerűen nem értem, miért nekem kellett ezt elszenvedni, ahelyett, hogy a pasiját skalpolta volna meg? Miért mindig a 3. fél szívja meg az ilyesmit? Most komolyan, szerintetek jogos volt a részéről, hogy így nekem esett?

Azzal váltunk el, hogy ha még egyszer meglát, kikaparja a szememet, és hiába mondtam neki, hogy azt se tudtam, hogy ő létezik, nemhogy a srác nője. Meg hogy talán a kedves barátját kéne otthon hasonlóképpen ráncba szedni, és nem engem megtépni, de mintha a falnak mondanám.

Komolyan, olyan megalázottnak éreztem magam... most ezek után hogy merjek így bárkivel is ismerkedni? Ki tudja, nem várja-e ugyanígy a következő próbálkozót is otthon az asszonykája? Esküszöm, nem is értem, mi van manapság az emberekkel... Ez lenne a normális? Félrekefélni, aztán agyonverni a "lotyót", aki azt se tudja, mibe keveredett?

23/N

2012. márc. 27. 16:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Paranoid alkat vagyok, nekem az jutott eszembe, hogy mi van, ha a nő nem is a srác csaja, csak egy pszichopata állat, aki magának akarja a fiút?

Én feljelenteném.

2012. márc. 27. 18:44
 22/22 anonim ***** válasza:
Hehe, a How I met your motherben volt egy hasonló szituáció: Barney ugye sorban szedi fel a csajokat (általában álnéven ugye). Hogy reggel le tudja rázni a trófeáit, akiknek házasságot és hasonlókat ígért, beront Lily idegbeteg feleséget játszva, és jelenetet rendez (persze ő nem a csajokat tépi meg). Akár erről is lehet szó :D.
2012. márc. 28. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!