Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátnömnek hogy lefeküdtem az anyukájával?
Azt mondom a nyáron még tarts ki, és ne mondd el neki.
Aztán majd szeptemberben válassz közte és az anyukája közt. Szerintem ez így korrekt. De többet ne feküdj le egyszerre mindkettejükkel, úgy hogy a másikkal kapcsolatban vagy.
Sok szerencsét! Remélem az anyukát választod :)
Na most ez tényleg elég kamunak tűnik, de ha igaz..
hát apám ha ezt a csajod megtudja.. ááhhh
Na ez az a fajta megcsalás, amit jobb titokban tartani, mert biztos egy világ omlik össze benne, és nem csak a pasikat illetően, hanem az ANYJÁRA sem fog tudni úgy nézni, mint korábban. És gondoltál a férjre? Akinek tologatod a lányát meg a feleségét is egyben? Na szerinted tőle mit fogsz kapni?? Mert ha a csaj megtudja, tuti az apa is..esetleg még egy jó kis válást is előidézhetsz..én az őszinteség híve vagyok, de most inkább tartsd a szád, jobban jársz te is, és ők is..És az anya szerinted hosszú távon akar téged? Akkor meg mi ezaz elveszíteni téma? És még a barátnőd szemébe tudsz nézni így? hát ezeken neked el kéne gondolkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!