Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van egyáltalán köztetek olyan aki nem játszik a pasikkal? Vagy csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy az olyan nőket fogom ki?
Én is úgy érzem néha, hogy van, akinek ez a keresztje... én most harmadjára hittem azt, hogy végre találtam valakit, aki tényleg úgy szeret, ahogyan én őt, aki ugyanolyan őszinte és sosem csalna meg... erre kiderült, h az elejétől kezdve két lyukra játszott
22/L
"Szerintem nincs rosszabb egy önbizalom hiányos férfinél,"... aki egy nőtől várja, hogy felépítse benne az önbizalmat. Találkoztam már ilyennel, nagyon-nagyon gáz.
Egyébként minden szavaddal egyetértek.
Kérdező! Rossz úton jársz. Eleve egy friss ismerős csajt nem büntethetsz a régi, átverős csaj bűnei miatt. Egy lány sem fog érted küzdeni, hogy kicsúsztasd a padlón a kulcsot (lol...), miközben te játszod a jégkirályt.
!!!NINCS!!! olyan köztük. Ezt tanuld meg minél előbb pasi létedre. könnyebb lesz az életed ha ezt elfogadod.
A mondandód második része baromság, 1 nő se fogja törni magát érted.. szóval az a kulcs örökre bent fog maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!