Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Van egyáltalán köztete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van egyáltalán köztetek olyan aki nem játszik a pasikkal? Vagy csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy az olyan nőket fogom ki?

Figyelt kérdés
Engem már nem érdekel a szívemet bezárom. És a kulcsot bennhagyom aki meg be is bizonyítja hogy nem csak játszani akar (amit nekem nehéz lesz bizonyítani) annak a padlón kicsúsztatom a kulcsot.
2012. máj. 3. 23:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nőbe is sok a r*banc és pasiba is sok a gyökér... Szóval kedves kérdező, erre a kérdésre az a válaszom, hogy ha normális lányt akarsz, ne feltétlen a plázap*csák és a legkönnyebben kapható lányok közül válogass...
2012. máj. 4. 00:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is úgy érzem néha, hogy van, akinek ez a keresztje... én most harmadjára hittem azt, hogy végre találtam valakit, aki tényleg úgy szeret, ahogyan én őt, aki ugyanolyan őszinte és sosem csalna meg... erre kiderült, h az elejétől kezdve két lyukra játszott

22/L

2012. máj. 4. 01:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem erről az a véleményem, hogy "zsák a foltját megtalálja". Ha valakinek alacsony az önértékelése, és nagyon ki van éhezve a szeretetre, azt bizony könnyen átverik (legyen az illető férfi vagy nő). Viszont az, hogy falakat emelsz magad köré, nem biztos, hogy jó ötlet, mert én pl. nem vagyok egy játszogatós típus, de pszichológus se vagyok, hogy megoldjam egy ember lelki problémáit, komplexusait azért, hogy végre komolyan vegye a szándékomat. Ráadásul én nem bizonygatnám senkinek, hogy "pedig tetszel, aranyos vagy, kedves, stb.", ha nem hiszi el, én tovább állnék. Ráadásul én elvárom azt is, hogy a férfi kezdeményezzen, de ha már kezdeményezett, akkor én mit bizonygassak?! Most akkor kellek neki vagy nem? Szerintem nincs rosszabb egy önbizalom hiányos férfinél, úgyhogy kapd össze magad egy kicsit.. 25/N
2012. máj. 4. 02:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nincs rosszabb egy önbizalom hiányos férfinél,"... aki egy nőtől várja, hogy felépítse benne az önbizalmat. Találkoztam már ilyennel, nagyon-nagyon gáz.

Egyébként minden szavaddal egyetértek.

Kérdező! Rossz úton jársz. Eleve egy friss ismerős csajt nem büntethetsz a régi, átverős csaj bűnei miatt. Egy lány sem fog érted küzdeni, hogy kicsúsztasd a padlón a kulcsot (lol...), miközben te játszod a jégkirályt.

2012. máj. 4. 09:04
 15/17 anonim ***** válasza:

!!!NINCS!!! olyan köztük. Ezt tanuld meg minél előbb pasi létedre. könnyebb lesz az életed ha ezt elfogadod.

A mondandód második része baromság, 1 nő se fogja törni magát érted.. szóval az a kulcs örökre bent fog maradni...

2012. máj. 4. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Játssz te is velük... másra úgyse nagyon jók.
2012. máj. 4. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem jááátszom:D
2012. máj. 6. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!