Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor esetleg megnézitek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor esetleg megnézitek az "exeitek" profilját valamelyik közösségi oldalon, és látjátok, hogy boldog kapcsolatban élnek az új partnerükkel akkor Ti nem szomorodtok el egy kicsit?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok ha lehet.

2012. máj. 3. 16:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretem, nem érdekel mit csinál. Ha meg szeretem, akkor meg csak örülök neki, hogy boldog, és továbblépek. Van ott még, ahonnan ez jött. :)
2012. júl. 19. 16:08
 22/36 anonim ***** válasza:

Nagy átlagban nem, nemigazán érdekel, még akkor sem, ha nem én akartam, hogy szétmenjünk.

Egy eset a kivétel: az első szerelmem. Kijelöltem fb-n, hogy ne is lássam, de néha nem bírok magammal, és ránézek, mi újság van. Aztán a barátnője profiljára is (a lány se ismerősöm). És akkor mindig felhúzom magam, féltékeny leszek, stb. Pedig én is boldog párkapcsolatban élek, szerelemben és teljes összhangban. És nem akarnék megint összejönni azzal a bizonyos első szerelemmel.

2012. júl. 19. 16:35
 23/36 anonim ***** válasza:
Uwl, erre én is gondoltam, csak azt nem értem, hogy miért bánt még egy év után is, főleg úgy, hogy én ellene nem tettem semmi rosszat. :(
2012. júl. 19. 16:49
 24/36 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretem, leszarom, ha szeretem, örülök, hogy boldog.

De ez nem fog előfordulni, mert nem vagyok fent semmilyen közösségi oldalon.

2012. júl. 19. 18:45
 25/36 anonim ***** válasza:
Én pont ma néztem meg.. mert elötte letiltottam és ma feloldottam kíváncsi voltam mert éreztem ,hogy most meg kell néznem.. megnéztem erre kapcsolatban van egy csajjal... :'( teljesen kivagyok borulva... de lehet h pont ez kelett ahoz,h túl tegyem magam rajta...??
2012. júl. 20. 23:27
 26/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tanulságosak. Jöhetnek még. :)
2012. aug. 12. 21:59
 27/36 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki. Már 2 éve szakítottunk, de azóta még senkije sem volt... Én boldog párkapcsolatban élek, továbbléptem, egyáltalán nem gondolok már rá úgy. 23/L
2012. nov. 11. 09:33
 28/36 anonim ***** válasza:

Én pont tegnap néztem meg...

Hó de szar volt.

Pedig már egy éve vége van, nekem is neki is más de mégis rossz érzés.

2012. nov. 11. 19:36
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
En meg szoktam nezni a prof oldalukat ok is az enyem attol h 70% van pasija meg vissza jar 2-3 kef*lni mert a parjuk nem adja meg nekik azt amire vagynak.... attol h singli vok lanykak mindeg vannak szep estekre :) 24 F
2012. nov. 29. 12:00
 30/36 anonim ***** válasza:

Mivel már kihevertem a szakításokat és nagyon boldog párkapcsolatban élek, nem szomorkodom. De nem is nagyon szoktam mások profilját nézegetni.

Akikre jó szívvel gondolok, annak csak örülök, ha boldog.

Például volt egy srác, akivel ugyan nem jártunk komolyan, csak laza kapcsolat volt, de én kicsit belészerettem, így véget vetettem a dolognak és dühös voltam, amiért ő nem szeretett viszont. A barátnője abban az utcában lakik, amerre menni szoktam, ha a szüleimet meglátogatom és néha hallom a srác nevetését a nyitott ablakon keresztül (elég hangos, erőteljes személyiség). Semmi rossz érzés nincs bennem ilyenkor.

Akire nem gondolok jó szívvel, az meg nem érdekel. Amúgy is elég bonyolult volt a kapcsolatunk, sokszor elszomorított, feldühített, és úgy sejtem, most sem boldog maradéktalanul. De ez már nem az én dolgom.

2012. nov. 29. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!