Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyok együtt a barátommal a kapcsolatban én voltamaz aki félre lépett megbocsájtott szerintetek hogyszerezzemvissza a bizalmát?
azt már nem lehet, de ha nem féltékenykedik akkor nem lesz baj..
miért léptél félre? ez is fontos...
fenéket bocsájtott meg.
sehogy nem tudod.
egy férfi ilyesmit nem bocsájt meg soha.
azon csodálkozom,hogy-hogy nem verte szét az arcod és dobott ki páros lábbal?
egy okot tudok csak felhozni,hogy miért nem dobott.
jelenleg nincs a képben másik nő,te meg már idomított vagy,uh addig van ingyen pina,míg lesz rendes nője.
vagy pedig iszonyatosan szánalmas lúzer.
Luzer ??? Lehet...hulye? Tutibiztos.
De szerelmes....es aki nem elte at ezt meg, az ugyse erti meg, miert bocsatott meg a srac....
# 3/4 zöld kéz :D
Egy NORMÁLIS férfi nem soha bocsátja meg, ha a barátnője lecumizik egy másik csávót, meg még tele is vereti magát...
Aki egy kicsit hevesebb vérmérsékletű, az ilyenkor elküldi a csajt a szájsebészetre
Aki idősebb / profibb, az kiveri a hisztit, utána elhiteti a csajjal, hogy megbocsájt, dugja, amíg nincs másik (szigorúan gumival!), és közben módszeresen kicsinálja lelkileg :-) majd pedig kivágja, mint macskát ...ni
Ne akard visszaszerezni a bizalmát - egyrészt, mert nem szereted, másrészt, mert ha van egy kis esze, akkor ezerszeresen kapod vissza, amit vele tettél
Keress valaki mást, aki bízni fog benned, és lehetőleg ne b*szd át azt is
De amúgy, ha félrelépett, akkor félre lépett. Mi az, hogy elküldené a szájsebészetre?
A nő nem a tulajdona, vagy a házi p.ncija a másiknak, és minden nő UGYANOLYAN szexuális szabadsággal rendelkezik, mint a férfiak.
Kedves uraim!
Az bezzeg k@rvára természetes, ha egy férfi félrekefél... És jönnek a magyarázatok, hogy "hát, mert soha sem volt kedve hozzá, meguntam, új húsra vágyott a farkam, nem volt jó az ágyban". Ez így rendjén van, mi? És elvárható, hogy az asszony bocsásson meg, mert hát ugye a férfi, az már csak férfi...
Figyelj, vazze... a megcsalás nem megbocsájtható sem egy férfinél, sem egy nőnél. Szexuális szabadság? Ahha... igen, akkor legyen szingli, és kefélgessen össze-vissza, de ne b*ssza már át azt a csávót, aki szereti. Vagy ha annyira ribanckodni akar, akkor mondja meg a gyereknek, hogy kész, ennyi volt, ő valami másra vágyik. De az tuti, ha az én bnőm veretné tele magát, miközben a közös jövőt tervezzük, hát, lehet, hogy nem maradnék úriember. Az ilyen nőnek (ugyanúgy férfinak) csak a legrosszabbat tudom kívánni.
Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!