Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor esetleg megnézitek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor esetleg megnézitek az "exeitek" profilját valamelyik közösségi oldalon, és látjátok, hogy boldog kapcsolatban élnek az új partnerükkel akkor Ti nem szomorodtok el egy kicsit?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok ha lehet.

2012. máj. 3. 16:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Nekem fél éve lett vége egy 7 éves kapcsolatomnak SAJNOS!!!

Nem én akartam.

Én is letiltottam hogy ne lássam mikor kinek irkál de nem bírom ki hogy ne nézzem az üzenőfalát.

Meg fogok őrülni valószínű amikor meglátom hogy "párkapcsolatban X.Y.-nal" Előre félek.

33 F

2012. jún. 8. 17:20
 12/36 anonim válasza:

Engem is nagyon zavar, főleg akkor ha nem én akartam, hogy vége legyen. Nem tudom mennyi időnek kellene eltelnie, hogy semmilyen érzést illetve főleg negatív érzést ne vátson ki belőlem.

22/F

2012. jún. 8. 17:37
 13/36 anonim ***** válasza:

Én egy ideig elszomorodtam, aztán mióta találkoztunk az exemmel, és kikezdett velem, meg azóta többször randizni hívott, miközben FBon boldog párkapcsolatban él, rájöttem, hogy ez semmit sem jelent.

24/N

2012. jún. 8. 17:38
 14/36 anonim ***** válasza:
Engem is csak abban az esetben zavar, ha nem én akartam, hogy vége legyen a dolognak. Mikor megláttam, hogy a legutóbbi barátom kapcsolatban van, elkezdtem szédülni, minden bajom volt. Néha még most is szívesen megnézném őt, de blokkolt. Először törölt az ismerősei közül, majd blokkolt is. Rejtély..., de talán jobb is, hogy nem látom. 22/L
2012. jún. 8. 23:37
 15/36 anonim ***** válasza:

Nem, mert én is. :-)

39F

2012. jún. 21. 16:01
 16/36 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy hogyan "mentetek" szét. Ha te akartad volna még, és ő kiteszi hogy "boldog kapcsolatban él" akkor igen szomorú számomra.

De ha "közös megegyezésből" mentetek szét, mert tényleg nem müködött, akkor nem szomorú, tán még örülni kéne neki, hogy ő is tovább tudott lépni, és te is.

18/f

2012. júl. 6. 21:29
 17/36 anonim ***** válasza:

Nem kicsit szomorodtam el, hanem nagyon. És dühös is voltam a világra.

Biztos közre játszik benne az is, hogy nekem ő volt az első, és még mai napig gondolok rá, pedig már egy éve vége van. Ő meg lazán túllépett rajtam, és most mással hetyeg.

A világra pedig azért vagyok dühös, mert ő csalt meg engem, ő dobott el utána, ő használt ki, és most mégis boldog. Munkája van, és párja.

Nekem se munkám, se párom, pedig én nem csináltam semmi rosszat...

(ja, és nem leskelődtem utána, hanem magától megírta sms-be anélkül, hogy kérdeztem volna...ez is érdekes.)

24/n

2012. júl. 19. 15:37
 18/36 anonim ***** válasza:
Deh nagyon szar lenne... kb egy hónapja szakított velem a barátom 2 évig voltunk együtt... én már ott tartok ,hogy letöröltem és letiltottam midnenhonnan ,hogy még csak ne is tudjak arról ha esetleg neki lenne valakije... Asszem jobb is így. :/ Nem fáj annyira...
2012. júl. 19. 15:42
 19/36 anonim ***** válasza:

4 éve nem találkoztunk.

De ha látom, hogy vmi csajjal van... Nagyon kikészülök tőle.

Ha meg egyedüli képet látok róla, a torkomban dobog a szívem...

24N

2012. júl. 19. 16:01
 20/36 Uwl ***** válasza:

Azt direct csinálja bántásból...

2012. júl. 19. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!