Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Ma reggel órán kérdeztem a barátnőmet, hogy van-e egy rágója, mire ő azt mondta, hogy nincs. Szünetben lementem az udvarra és láttam, hogy meg csókolja a legjobb barátomat aztán beszéltek valamit és adott neki egy rágót. Hogy lehet valaki ilyen szemét? Nekem azt mondta hogy nincs rágója. Ti mit tennétek a helyemben?
15/F
2012. máj. 2. 20:15
1/13 anonim válasza:
És neked a rágó a legnagyobb gondod?
2/13 A kérdező kommentje:
Igen...
2012. máj. 2. 20:19
3/13 anonim válasza:
Megkérdezném tőle hogy nem-e kér rágót és azt mondanám hogy kérjen.
Am ennél jobb poént nem tudtál kitalálni? Vagy ez komoly? :D
4/13 anonim válasza:
Szóval... igazából nem is a rágógumi miatt vagy kiakadva, ugye? Hanem azért mert, senki nem szólt neked hogy együtt van a legjobb barátoddal. A rágó csak egy ok volt. Ez az egész csupán csak arra ment a lánynál, hogy felhúzza az agyad. Ilyennel nem érdemes kezdeni, ne haragudj. És hogy mit tennék a helyedben? Hagynám a francba a csajt, de a legjobb barátomat is, mert mi az hogy nem szól neked és összejön a barátnőddel.
5/13 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ kedves 3..
2012. máj. 2. 20:24
7/13 anonim válasza:
3. vagyok (+már 6. is) és egyetértek a 4.kel 2-szeresen is.
9/13 anonim válasza:
Én voltam a 3. :D De am igen.. egyetértek 5. :D Kérdést tettél fel kaptál egy normális választ.. ezek után nincs jogod reklamálni.
10/13 A kérdező kommentje:
Ja bocs... 16/F
Amúgy nem vagyok hülye :x
2012. máj. 2. 20:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!