Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan formáljam a barátnőmet, úgy, hogy ne legyen belőle veszekedés?
Figyelt kérdés
Vannak hibái, ugyanúgy, ahogy nekem is. Annyi a különbség, hogy ha én mondom neki, abból hatalmas veszekedés lesz. Ebben én is hibás voltam, mert én kerek-perec megmondtam, hogy szerintem ez nem helyes, hülyeség. És olyan dolgokra gondolok, amik nem olyanok szerintem, hogy valaki ilyen, valaki olyan, hanem általánosan rossz dolgok, nem egészségesek, ha az ember jó életet akar élni. Itt gondolok pl. a gyűlölködésre, és az általánosításra. Ezt a kettőt nagyon nem tartom jó dolognak, a barátnőm pedig gyakran csinálja. Azt mondta, ha kedvesen mondom neki, elfogadom, és úgy próbálok rajta változtatni, akkor ő is fejlődni fog. De ma is felmerült ez a probléma, és igazából már nem tudom hogy fogalmazzam meg, mert magától valószínűleg sosem fogja belátni, hogy gyűlölködni, főleg általánosítva, nem jó. És mindig csak a veszekedés van ezekből. De én meg nem tudom szó nélkül hagyni, mert a barátnőm, milyen lenne már, ha hagynám, miközben látom, hogy rossz?2012. máj. 2. 10:02
31/31 anonim válasza:
Szerintem egy barátságban el kell fogadni, ha a másik (ebben a helyzetben te) kritikát mond , mert lehet igaza, de nem kell mindig kifikázni amit tesz. Szóval én úgy gondolom, ha ilyen akkor nem is vagytok igazi barátok kár a gőzért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!