Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan formáljam a barátnőmet, úgy, hogy ne legyen belőle veszekedés?
Figyelt kérdés
Vannak hibái, ugyanúgy, ahogy nekem is. Annyi a különbség, hogy ha én mondom neki, abból hatalmas veszekedés lesz. Ebben én is hibás voltam, mert én kerek-perec megmondtam, hogy szerintem ez nem helyes, hülyeség. És olyan dolgokra gondolok, amik nem olyanok szerintem, hogy valaki ilyen, valaki olyan, hanem általánosan rossz dolgok, nem egészségesek, ha az ember jó életet akar élni. Itt gondolok pl. a gyűlölködésre, és az általánosításra. Ezt a kettőt nagyon nem tartom jó dolognak, a barátnőm pedig gyakran csinálja. Azt mondta, ha kedvesen mondom neki, elfogadom, és úgy próbálok rajta változtatni, akkor ő is fejlődni fog. De ma is felmerült ez a probléma, és igazából már nem tudom hogy fogalmazzam meg, mert magától valószínűleg sosem fogja belátni, hogy gyűlölködni, főleg általánosítva, nem jó. És mindig csak a veszekedés van ezekből. De én meg nem tudom szó nélkül hagyni, mert a barátnőm, milyen lenne már, ha hagynám, miközben látom, hogy rossz?2012. máj. 2. 10:02
21/31 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy amit te csinálsz vagy akarsz, az másnak segítség?
Olyan vagy te is, mint a Sport szeletes csávó, az is csak segíteni akar.
Már rajtam is változtatnál, pedig írtam vagy 3 mondatot, hát próféta vagy te vagy mi a tököm?
Te akarod eldönteni, hogy a barátnődnek hogy jó élni vagy mi az egészséges, milyen a jó élet? Csoda, hogy még nem küldött el anyádba, nemhogy megbecsülnéd, mint b@sztatod, ezt elviselni...
22/31 A kérdező kommentje:
Tudod, szerintem az nem lenne káros dolog rá nézve, ha elhagyná a gyűlölködést, hanem csak jó. Vannak más dolgok is, amikben nem egyezünk, de azok olyan dolgok, amikbe nem szólok bele, mert ő olyan, én meg ilyen vagyok. Egyébként engem nem érdekel te hogy viselkedsz, ő a barátnőm, azért érdekel. Egyébként neked is javasolnám a kulturált beszédet, csak előnyödre válna.
2012. máj. 2. 14:00
23/31 anonim válasza:
Érdekes, engem úgy szeret a barátnőm, amilyen vagyok, én is úgy szeretem őt, amilyen, te játszod csak a hittérítőt, ahelyett hogy keresnél mást.
Pikacsu, téged választalak azt majd megnevellek, szánalmas...
24/31 anonim válasza:
10:14
Te is csatlakozhatsz ám...
25/31 A kérdező kommentje:
Ez nem hittérítés, meg nem is szánalmas.
2012. máj. 2. 15:44
26/31 anonim válasza:
Úgy bírom, hogy emberek nem is kíváncsiak itt semmire, van egy általuk előre megformált vélemény, feltesznek róla egy kérdést, utána az igazukat próbálják védeni, ha a válasz nem felel meg az elvárásaiknak, ezt tartom én szánalmasnak.
27/31 A kérdező kommentje:
Valójában te vagy szánalmas. Nem tudom miért nem bírod befejezni. Az amit írtál, tényleg megfigyelhető itt a gyakori kérdéseken, de erre a kérdésre nem érvényes. Arról, hogy nem értetted a kérdést, nem tehetek. Én megértettem azt, amit írtál, de az nem érvényes erre a helyzetre. Ha te feltétel nélkül elfogadod a párodat, az a te dolgod. Gondolom akkor akkor sem szólsz neki, ha te valamit másképp látsz, gondolsz, mert elfogadod, hogy ő ilyen. Szerintem ez nem normális, és ez nem nevezhető olyan kapcsolatnak, ahol törődnek egymással a felek, inkább egymásra hagyják. Úgy gondolom fontos, hogy törődjünk, fejlesszük a másikat. Nem beszélgettek? Vagy mi? Vannak dolgok, amikben ha nincs ellenkezés, nincs fejlődés.
2012. máj. 2. 16:30
28/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet nektek nincsenek ilyen gondjaitok, nézeteltérések, ami jó, ha, így van. Vagy csak konfliktuskerülők vagytok, nem figyeltek egymásra eléggé...sok variáció lehetséges. Menjél máshova dühöngeni te szerencsétlen.
2012. máj. 2. 16:36
29/31 anonim válasza:
Én dühöngök, nézz már magadra te gyökér...:D
30/31 A kérdező kommentje:
Én nem dühöngtem.
2012. máj. 2. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!