Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Okot ad ez ilyen beszédre?

Figyelt kérdés

Párommal a minap buliba készülődvén kicsit iszogattunk más más társaságban. Úgy volt, hogy a buliban találkozunk, ám még mielőtt elindultunk volna iszonyatosan összevesztünk. Úgy beszélt velem minden ok nélkül, mint egy utolsó r*banccal, ami iszonyatosan rosszul esett, végül úgy tettük le a telefont, hogy lesz*rjuk mit csinál a másik.

Mindennél jobban szeretem őt és sosem csalnám meg, még is úgy beszélt velem mintha "fűvel fával" típus lennék, én pedig ezt nem tűröm el, nagyon felidegesített.

Az elején úgy gondoltam, hogy inkább hazamegyek a francba, de végül a barátaim rábeszéltek, hogy már csak azért is érezzem jól magamat. Elmentem és így is lett. Egyetemista buli volt (műszaki kar) én lányként mondhatni "népszerű" voltam a rengeteg srác között. Akárkibe botlottam mindenki hozott valami piát, a háromnegyedét el sem fogadtam. (inkább csak olyanoktól, akik tudják hogy nem adom magam, ennek ellenére hívtak meg) Mindenki tud arról, hogy van párom, kérdezgették hol van, aki nem tudta, annak szinte azonnal elmondtam, hogy ne is számítson többre. Több sráccal is táncoltam, de nem hagytam hogy ölelgessenek, simogassanak, max kézfogás volt, ennyi.

A párom néhány órával később érkezett, ezt meglátta és vérig alázott mindenki előtt, hogy egy söpredék vagyok. Úgy kellett kirángatnom a tömegből, hogy ne ott hordjon már el mindennek. A barátnőim csak néztek, legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben.

Még én voltam a hibás, hogy azok után hogy így beszélt velem, nem mentem oda hozzá a buli elején beszélgetni...

Végül bocsánatot kért a párom, őszintén megbánta ezt látom rajta és azt mondta soha többé nem fog előfordulni, mégsem értem és nem tudok ilyen könnyen átlépni ezen. A semmiért így beszélni velem...

Lányok, ti mit tennétek? Srácok, ti voltatok már hasonló helyzetben?

2012. ápr. 22. 01:25
1 2
 1/11 kiflitolvaj ***** válasza:
63%
Mérget vehetsz rá, hogy nem ez volt az utolsó alkalom. A gyerek idegbeteg és komoly önértékelési problémákkal küzd. Dobd ki.
2012. ápr. 22. 01:33
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Nem. Ha tényleg úgy van, ahogy elmondtad, semmi oka barátodnak erre, egyszerűen egy paraszt. NEm értem, ezek után mit látsz még benne, amiért szereted - az ilyen nem érdemli meg.

26F

2012. ápr. 22. 01:34
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Mind 2-en hibásak vagytok !!! ne menjetek el egymás nélkül bulizni!!! Főleg nem piálni,a pasid csak féltékeny és nagyon szeret hidd el!!! 31/f
2012. ápr. 22. 01:41
 4/11 A kérdező kommentje:

Együtt mentünk volna, szimplán külön "kezdtük", ebből sosem volt probléma. Én annyiban érzem magamat "hibásnak", hogy műszaki szakra járok, ezáltal jóval több sráccal vagyok összeköttetésben, mint ahogy ő ezt szeretné. Aláírom, valószínűleg ez nekem sem tetszene fordított helyzetben.

Mindegy, nem is az zavar, hogy féltékeny... csak velem ne beszéljen úgy a párom, mint valami sarkival, amikor bármennyire is belém rúgott, még akkor is szinte a homlokomra tetováltam, hogy senki ne közeledjen komolyabban, mert én ezt így érzem helyesnek.

Hogy miért szeretem még mindig? Ezt nehéz lenne elmondani. Talán nem telt még be a pohár. Jobban szeretem annál, hogy azonnal kidobjam amint hibázik. Ezeregy lehetőségem lett volna aznap este megcsalni őt, mégsem tettem, ő még is úgy reagált, mintha legalábbis az összes sráccal félrementem volna. Nem tudom ezt egy bocsánatkérésre elfelejteni sajnos.

Az, hogy agresszív, relatív. Szóban lehet hogy az volt, de testileg sosem bántana ez 100%. Csak nem értem, hogy mi hoz ki valakiből ilyen mértékű elmezavart!? Hogy elborul az agya és csak mondja mondja... Kíváncsi lennék, hogy másnál volt e ilyen.

Ő annyit mondott, hogy feljött a megcsalás gondolata a fejében és annyira belestuccolta magát, hogy ez jött ki belőle, még ha nem is történt semmi.

2012. ápr. 22. 01:53
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Nekem is volt már ilyen ribanc barátnőm :-/
2012. ápr. 22. 01:55
 6/11 anonim ***** válasza:
10%
Nem akartál ismerkedni, de fogadjunk a fél melled kint volt, meg befigyelt a cicanaci is.
2012. ápr. 22. 01:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez a kirohanás máskor is meg fog ismétlődni.Tapasztalat.
2012. ápr. 22. 02:00
 8/11 anonim ***** válasza:

ha ilyen érzelmi kitörést rendezett,akkor rendesen oda van érted.

egyébként meg ha betoppannék egy szórakozóhelyre és a csajom-bármilyen diszkréten is-más krapekkal táncolna,más krapekkal beszélgetne kacéran,valószínűleg hasonlóan reagálnám le hirtelen.

persze előtte vagy szóban teljesen tönkretenném a gyereket,vagy leütöm.

volt már hasonló egyébként,de az én nőm nem táncolt semmilyen palival.

elvolt a barátnőivel és azonnal koptatott minden próbálkozót.

és azt sem engedi,hogy a kezét fogják más kanok.

uh összeségében,simán jogos volt,mert félreérthető helyzetbe kerültél és őt férfiatlannak állítottad be ezzel.

ha ő ott van,és nem zavarja,akkor esetleg táncolhatsz mással,de akkor is csak olyannal,aki semmilyen szinten nem egy potenciális kan,ami előidézhetné a "harcoljatok értem" játszmát.

2012. ápr. 22. 02:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az a cicanacis mellvillantós csaj, szóval ezen jót mosolyogtam, de azért köszi a választ. :)

Mint említettem, én megértem, ha a párom féltékeny. Én is az vagyok bizonyos helyzetekben és fordított esetben nekem sem tetszene, hogy az évfolyama 90%-a ellenkező neműekből áll és ebből kifolyólag velük is barátkozik. Ez viszont egy olyan dolog, hogy nem tudok ellene mit tenni, max otthagyni az egyetemet, avagy füldugóval és szemellenzővel suliba járni.

A tudtára is szoktam adni, ha valami nem tetszik és azt is aláírom, hogy lehet nem kellett volna másokkal táncolnom (egyébként többnyire csoportban, nem kettesben). Minden egyes közeledést hárítottam, de na... félévente egyszer megyek el bulizni, mert akkor van időm, hagy ne a sarokban üljek már magányosan!

Lényeg a lényeg rendben, akadjon ki, de ne üvöltsön velem és ne beszéljen velem úgy, mint egy repedt sarkúval, mert úgy érzem, hogy ehhez az ég világon senkinek nincs joga, pláne nem annak, akit mindennél jobban szeretek és elvárható lenne, hogy tisztelettel viselkedjen velem legalább egy bizonyos szinten.

2012. ápr. 22. 02:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Igazad van. Így nincsen joga üvölteni veled. Még ha minden héten buliznál akkor sem, mert nem vagy az övé, a te életed, ő maximum csak tanácsot adhat vagy véleményt képezhet. Ne hagyd hogy ez mégegyszer elő forduljon, mert akkor vége már ennek nem lesz.

jóéjt. :)

2012. ápr. 22. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!