Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ma 15:17 - én is valahogy így gondoltam ezt, köszi, h leírtad. :) ha már a szexnél tartunk, nem feltétlen kikötés, h "fél évet várni kell minimum"... egyszerűen csak túlzásnak tartom első/második randin a szexet... de szerintem a fél-egy hónap utáni szex teljesen normális és nem hosszú várakozási idő, nem? persze bármikor borulhat ez, mert minden helyzet más, de például nem tudom értékelni az olyan pasikat, akik 10 perc ismeretség után (aminek nagyrésze szédítés, nem is igazi ismerkedés, kb csak a nevemet tudja, vagy annyit se), rámnyomul és meg akar csókolni. és ha eltolom, próbálkozik még egy ideig, aztán keres mást. szóval érted, mi a gondom. de nyilván nem az összes pasi ilyen, csak rosszakba akadtam bele, majdcsak valaki értékelni fog. :)
ma 17:20 - egyébként ezt mire értetted? kifejthetnéd bővebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!