Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, mikor mondjátok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mikor mondjátok azt egy nőre, hogy izgalmas?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 6. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg kell dolgozni érte és nincs meg egyből a dolog.Na attól lesz izgalmas egy nő.Ilyet keresek már hónapok óta,de egyszerűen alig találni már ilyet.Tudod ami könnyen jön,könnyen megy.Mert nem érdekes egyáltalán.
2012. ápr. 6. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
akkor első válaszoló én tőled kérdezek: meddig küzdesz egy lányért? mert általában engem érdekesnek tartanak, még tán izgalmasnak is, de egy idő után "feladják". pedig nem vagyok egy jégkirálynő, de valahogy nem azt tapasztalom, h kitartóak lennének a fiúk.
2012. ápr. 6. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
első vagyok.igazad is van,mivel a sok kis had ne mondjam milyen srác,ha nem kapja meg gyorsan amit szeretne akkor feladják és mennek máshoz.ez persze beállítottság kérdése mert sok évvel ezelőtt én is így gondolkodtam kb.csak azóta más az én értékrendem is és én is az ilyen lányokat keres/keresném.volt hogy egy lánynál fél évet vártam ahhoz hogy kikössünk együtt az ágyban és 7 évig tartott a kapcsolat.rajta kívül volt olyan amire nem kellett valami sokat várnom és nem is tartott tovább pár hónapnál.lehet hogy ez csak nálam működik így,nem tudom.nehéz megfelelő partnert találni az biztos.
2012. ápr. 6. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
ha kicsit titokzatos, és tud újat mutatni:)
2012. ápr. 6. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:

ma 15:17 - én is valahogy így gondoltam ezt, köszi, h leírtad. :) ha már a szexnél tartunk, nem feltétlen kikötés, h "fél évet várni kell minimum"... egyszerűen csak túlzásnak tartom első/második randin a szexet... de szerintem a fél-egy hónap utáni szex teljesen normális és nem hosszú várakozási idő, nem? persze bármikor borulhat ez, mert minden helyzet más, de például nem tudom értékelni az olyan pasikat, akik 10 perc ismeretség után (aminek nagyrésze szédítés, nem is igazi ismerkedés, kb csak a nevemet tudja, vagy annyit se), rámnyomul és meg akar csókolni. és ha eltolom, próbálkozik még egy ideig, aztán keres mást. szóval érted, mi a gondom. de nyilván nem az összes pasi ilyen, csak rosszakba akadtam bele, majdcsak valaki értékelni fog. :)

ma 17:20 - egyébként ezt mire értetted? kifejthetnéd bővebben

2012. ápr. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!