Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Téged is zavarna? Vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged is zavarna? Vagy mit tennél?

Figyelt kérdés

Kb. fél évvel ezelőtt a barátom kikezdett a haverja húgával.(tudomásom szerint megcsalás nem volt) Mindkettőjüket hibásnak tartom, de a barátomat nagyobb részben. Akkor emiatt szakítottunk is, majd később újra összejöttünk, most is együt vagyunk. A lány most ballag, a haver pedig elhívott minket a ballagási bulira. Elmennél?

Ha őszinte akarok lenni, akkor nagyon zavar, a fent leírtak miatt is, a másik pedig, hogy azt nem értem, hogy egy családi ünnepségre mi miért vagyunk meghívva. A sráccal nagyon jóban vagyunk az igaz, de a csajjal én személy szerint max kétszer találkoztam eddig, meg a komplett családdal is.

A másik dolog viszont, hogy ha ezzel azt mutathatom a csaj és barátom felé is, hogy magabiztos vagyok és nem aggódok a kapcsolatunk miatt akkor elmegyek és próbálom jól érezni magam. A csajjal egyébként nem lennék bunkó.

A barátomnak ezt még nem mondtam, hogy így érzek, nem akartam neki hisztizni. Köszi a válaszokat.

2012. máj. 1. 20:56
 1/5 A kérdező kommentje:
*együtt
2012. máj. 1. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem irigyellek, mert tényleg nem könnyű a döntés, de szerintem előbb beszélj a pároddal. Mindenesetre én inkább afelé hajlanék a helyedben, hogy nem megyek el, mert azzal megelőznél mindenféle problémát. Ha elmentek, akkor elég kellemetlen szituáció elé állna mindegyikőtök, én legalábbis ahogyan magamat ismerem, egészen biztosan feszengenék egy ilyen helyzetben.

30/N

2012. máj. 1. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Te nyugodt és felszabadult lennél, ha te nem mennél el, csak a barátod egyedül?
2012. máj. 1. 23:09
 4/5 A kérdező kommentje:
hmm...nem is tudom. valamilyen szinten biztos zavarna, de nem kaparnám miatta a falat, inkább elmennék én is a barátnőimmel valamerre. csak az a helyzet, hogy nem tudom, hogy hogy kell "játszani ezt a játékot":D nem tudom, hogy mit jelzek azzal, ha nem megyek el. lehet azt gondolná a csaj, hogy "beijedtem" vagy nem tudom:/ azt meg nem szeretném ha ezt hinné, mert nincs így. vagy ne is foglalkozzak vele, hogy mit gondol?
2012. máj. 2. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez egy játék-e, amit valahogy kell játszani. Ha nem mész, hiheti, hogy beijedtél, de hiheti, hogy bízol a barátodban, vagy hogy csak simán sz@rsz az egészre, mert magabiztos vagy. Ha elmész, lehet, hogy neki az jelenti a magabiztosságodat, főleg ha jól érzed magad, de jelentheti azt is, hogy nem mered egyedül odaengedni. Ez a csajtól függ. De talán még ő se tudná eldönteni. Ha egyáltalán még téma ez neki.
2012. máj. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!