Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél ilyenkor? Esetleg voltál már ilyen cipőben? Az első nagy szerelem után, lehet még erőteljesebb a második?

Figyelt kérdés

18-20 évesek vagytok. A srác egy 6-7 éves kapcsolaton van túl. Nagy volt a szerelem stb, de a lány eléggé hülye volt és vége lett a kapcsolatnak. A szakítás után 3 hónappal megismerkedik veled, összejöttök és egymásba szerettek, de tudod, hogy a srác még mindig sebzett.

(elismerem, hogy nem kevés idő míg helyre jön egy ember egy ilyen sokáig tartó szerelem után)

Azt mondja, hogy nagyon szeret téged, olyan dolgokat is megtett már érted/ miattad amit a másik lányért sosem. Látod a tekintetén, a szerelmet amit irántad érez, de ugyanakkor ott a tudat, hogy még 1év után is(ennyi ideje vagytok együtt) ott van az emléke benne, amelyek természetesen fájnak neki.

Azt kéri, hogy legyél megértő, mert az ilyen dolog nem egyről a kettőre múlik el, idő kell, hogy elhalványuljon és elmúljon. Tudod, hogy nem tűnik el teljesen, hiszen eddig a fél életét azzal a lánnyal töltötte el, első szerelme volt.

(Egy igazán becsületes, őszinte, és kedves srácról van szó.)

Igazából attól félek, hogy egyszer csak azt mondja, hogy nagyon szeretlek, de nem tudom feldolgozni a fájdalmamat.

2012. ápr. 28. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez nem erről szól. Az első szerelem mindig ott van etalonként, akár jó akár rossz tapasztalat volt. De neked ezzel nem kell törődnöd, hiszen te vagy vele, nem aza másik lány. Lehet túl kevés időt adott magának a szakítás után, hogy feldolgozza, de ovább fog majd lépni.

A lánynak közben lett már barátja? Az pl. sokat segítene.

2012. ápr. 28. 09:46
 2/5 Diavolino44 ***** válasza:

Hát drága nem akarlak elkeseríteni de erre minden esély meg van.

Ha valakivel együtt vagyok akkor azt azért teszem mert ettől a kapcsolattól többet várok mint az előzőtől. Ha már ez elején lévő rózsaszín köd sem tudja elfelejtetni a régit akkor később nem lesz olyan tartós a kapcsolat. A szerelemnek romboló erőnek kell lennie. Ha ez nincs meg jönni fog valaki aki ezt az erőt megtudja mutatni neki.

Lehet ez egy jó kapcsolat ettől függetlenül, de ne legyenek illúzióid. Ha el tudod fogadni hogy lehet nem ez a srác lesz életed szereleme akkor még boldog is tudsz lenni!

Sok sikert

2012. ápr. 28. 09:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

Folyton hívogatja őt. 1-2 havonta. A lány nem akar túl lépni, semmibe vesz engem..

A barátom azt mondja, hogy ne foglalkozzak vele, ő is így tesz.

2012. ápr. 28. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Második válaszolónak:

A barátom egyenesen megmondta, hogy nem kertelne, ha úgy érezné, hogy nem fog menni, megmondaná és nem erőlködne.

2012. ápr. 28. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:

beszélj a csajjal hogy sürgősen szakadjon le a pasidról..

bár énis ismerek 'rendes, becsületes' srácot, aki az előző barátnőjével való szakítás után még azért a hátam mögött kúrogatta, közbe nekem beadta hogy "nem kell aggódnod kicsim, semmi nincs köztünk, már nem őt szeretem, te vagy az egyetlen..'

aztán csak a telefonjába kellett belenéznem, és ott volt a rideg valóság.. veled csak feledtetni akarja az exét, kapaszkodnia kell valakibe.. szóval erről ennyit (:

2012. jún. 18. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!