Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy még nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és még gimi előtt szeretném megejteni. Az a baj, hogy még egy rendes barátnőm se volt csak netes. Segítsetek! Köszi.2012. ápr. 20. 21:08
1/26 anonim válasza:
Igen. Holnap visznek is a bitófára.
2/26 anonim válasza:
menjél inkább tologatni a kisautókat.
5/26 anonim válasza:
Nemtom miért ilyen szemét az összes válaszadó. Nem, nembaj én 15 vagyok nyáron leszek 16 és eddig legtöbb ami volt az az h megöleltem egy csajt.. más nem. Megkérdeztem itt, és annyit mondtak h még bőven van időm, úgyh neked is ugyan ezt tudom mondani.
7/26 realrocknrolla válasza:
mekkora széééégyen vagy!!! xD
8/26 A kérdező kommentje:
Na jó mielőtt még valaki kommentelne törlöm a kérdést xD
2012. ápr. 20. 21:14
9/26 anonim válasza:
Szval már itt tart a világ.... Nem, egyáltalán nem baj. Attól még, h mások megteszik, neked nem kell, nincs ezzel semmi baj.
10/26 anonim válasza:
végre 1 normális válasz. anonymusgirl respekt ++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!