Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy még nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és még gimi előtt szeretném megejteni. Az a baj, hogy még egy rendes barátnőm se volt csak netes. Segítsetek! Köszi.2012. ápr. 20. 21:08
21/26 A kérdező kommentje:
Tuuudom...Ezért dobtam tegnap....
2012. ápr. 21. 10:13
22/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj ! A barátom akivel együtt vagyok, neki is csak 16 évesen volt 1. csókja velem és nekem is az volt az 1., akkor voltam 13. Szerintem csak akkor csókolózz valakivel, ha tényleg szereted... Hidd el, úgy sokkal jobb. (14/L)
23/26 A kérdező kommentje:
Na jó...ebből kb leszűrtem a lényeget de......Ez most, hogy van?? Te 13 évesen egy 16 éves sráccal smároltál először. Ugye?? És akkor 1 év múlva ő 18 lesz te meg 15 és akkor ő pedofilnak számít..Tényleg, hogy van ez a dolog?? Ezt sem vágom tisztán.
2012. ápr. 21. 17:45
24/26 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,még én sem csókolóztam, csak szájra puszi, és engem nem hajt annyira a vágy, hogy most "jaj csókoljon már meg valaki" én arra várok, hogy akit tényleg szeretek csak azzal csókolózzak, és ha az első csókról van szó akkor főleg mert az egy nagy élmény az ember életében.
És erre a pedofilos kérdésedre azt mondom, hogy nekem az egyik barátnőm aki most 14 és a pasija pedig 21, de nekik ez nem gáz, mert a pasi most nem akar minden áron lefeküdni vele, csak szimplán szerelmesek mint bárki más.
És csak azt mondom amit ilyenkor mindenkinek: A kor a szerelemben nem számít! Mert lehet most köztük, 7-10 év is de ha ők szeretik egymást akkor ez őket nem gátolja :D
Remélem segítettem, Pusza ^^
25/26 anonim válasza:
én már 10 évesen dugtam...gáz :(
26/26 anonim válasza:
Nem baj, én 12 évesen csókolóztam először, de van aki csak 20 évesen, nincs korhoz kötve...mindennek eljön az ideje, ne aggódj, és ne foglalkoztasson mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!