Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha iszonyatosan ronda vagyok, van esélyem párt találni valaha is?
Figyelt kérdés
Hiába van megnyerő személyiségem, görbe vagyok , nagy az orrom, a kézméretem kisebb mint egy lányé, úgy nézek ki mint egy hörcsög. Hozzám hasonló lányok nem állnak szóba velem.2012. máj. 1. 18:51
61/71 anonim válasza:
Hát például, ha úgy nézel ki, mint aki egy putriból lépett ki akkor megmondom, hogy hé haver, úgy nézel ki, mint aki egy putriból lépett ki!
62/71 A kérdező kommentje:
De tudom milyen vagyok. Épp ez a gond, és ezen nem lehet változtatni.
2012. máj. 1. 21:10
63/71 anonim válasza:
Akkor hokizzál köcsög! Nem csodálom, hogy ilyen hozóállással sosem lesz csajod... Az egyetlen nő az életben anyád lesz, rajtad már tényleg nem lehet segíteni.
64/71 anonim válasza:
Van valaki ismert ember akire azt tudod mondani hogy "Na erre hasonlítok?" Könnyebb lenne elképzelni.
65/71 anonim válasza:
Helló!
Én megértelek, én is ronda, csúnya, alacsony, vékony, nagy orrú, görbe hátú vagyok és még sosem volt barátnőm.
Nem értik meg, hogy igenis számít a külső, mert a lányok azt nézik meg először és ez alapján adnak esélyt az ismerkedésre, kivéve a csúnyább lányok, illetve nekünk meg abból lehet önbizalmunk, na már most csúnya külsővel semmink sincs, akkor hogyan is lehetne normális, szép barátnőnk?!
66/71 A kérdező kommentje:
Igen tudok mondani. A Rózsa Neve című filmben van egy olyan szereplő,hogy Salvatore , keress rá goggle-n !
2012. máj. 2. 16:03
67/71 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem nem is kellene SZÉP barátnő, nem a külsőségek foglalkoztatnak, és elhiszem,hogy a lányoknak nem a külső számít elsősorban. Csak hát mindenhol van egy határ, itt is.
2012. máj. 2. 16:05
68/71 A kérdező kommentje:
Nekem a csúnyább lányok sem adtak esélyt az ismerkedésre.
2012. máj. 2. 16:06
70/71 anonim válasza:
Küldj már képet :)
Az egy dolog hogy te milyen rondának tartod magad.
Kialakítottál magadról egy képet, ennyi, önbizalmad az meg nulla nem csoda ha semmi sem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!