Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha iszonyatosan ronda vagyok, van esélyem párt találni valaha is?
Figyelt kérdés
Hiába van megnyerő személyiségem, görbe vagyok , nagy az orrom, a kézméretem kisebb mint egy lányé, úgy nézek ki mint egy hörcsög. Hozzám hasonló lányok nem állnak szóba velem.2012. máj. 1. 18:51
41/71 A kérdező kommentje:
21 éves koromig én voltam a legmagabiztosabb ember a Földön. Aztán találkoztam valakivel aki mindent megváltoztatott. Úgy hívták: Tükör.
2012. máj. 1. 20:11
42/71 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDD
21 évig nem néztél tükörbe vagy mivan?
43/71 A kérdező kommentje:
De néztem addig is. 21 éves koromban valamiért nagyon megharagudhatott rám a tükör, mert azóta elég ocsmány képet mutat mindig.
2012. máj. 1. 20:21
44/71 anonim válasza:
ez csak fake nehogy elhigyjétek már.. :DD
45/71 anonim válasza:
balfa*zkám ne itt sajnáltatad magad hanem tedd magad szebbé, mert biztos, hogy lehetsz szebb, mindenki lehet szebb, csak törődnie kell vele, ennyi. Ha kövér vagy fogysz, ha sovány hízol, ha csúnya a fogad elmész olvorhjoz, ha görbe a hátad gyógytornára, ha vézna vagy kondizol, hogy izmoz légy stb. Na nézd meg min szeretnél változtatni, és ne itt sajnáltatsd magad, hanem csinálj valanmit ellene. ha meg feladod, akkor azt jelenti annyira nem is érdekel, hogy szépen nézzél ki.
46/71 A kérdező kommentje:
Ez mitől lenne fake ? :D , Attól,hogy jókedvű vagyok ? :D
2012. máj. 1. 20:28
47/71 anonim válasza:
Szerintem egy képet igazán küldhetnél azoknak, akik szépen kérték vagy pedig tényleg Casanova vagy. :)
48/71 A kérdező kommentje:
Igen és mondani fogják,hogy nyugi Te is megtalálod majd az igazit , bla bla bla . :) Feltettem a kérdést, de lényegében azt hiszem tudom is rá a választ. ha egy ember ronda mint a görény ( elnézést , úgy érzem most megsértettem a görényeket ) tehát olyan ronda, mint én, akkor esélytelen, mert ha nem lenne fontos egyáltalán a külső akkor egy varacskos disznóba is beleszerethetnénk, akinek baromi jó dumája van .
2012. máj. 1. 20:40
49/71 anonim válasza:
Na figyelj, ha nekem küldesz egy képet, ne aggódj, nem fogok ilyet mondani, főleg ha tényleg olyan vagy, mint amilyennek itt beállítod magadat.
Viszont ha egy jóképű 22 éves srác vagy, akkor leosztalak és utána a nyakadba varrom magamat.
50/71 anonim válasza:
nekem küldhetsz egy képet, és megmondom min változtass
légyszi, segítek rajtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!