Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha iszonyatosan ronda vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha iszonyatosan ronda vagyok, van esélyem párt találni valaha is?

Figyelt kérdés
Hiába van megnyerő személyiségem, görbe vagyok , nagy az orrom, a kézméretem kisebb mint egy lányé, úgy nézek ki mint egy hörcsög. Hozzám hasonló lányok nem állnak szóba velem.

2012. máj. 1. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
Megnyugodhatsz nem vagyok jóképű, de örülök, hogy ilyeneket sejtesz a dolog hátterében.
2012. máj. 1. 20:47
 52/71 anonim ***** válasza:
Vagy csak te nem tartod magadat jóképűnek. Oké, akkor nem kell kép, csak annyit árulj el (akár privátban), hogy mi is a fő bajod saját magaddal.
2012. máj. 1. 20:49
 53/71 anonim ***** válasza:
na hol van már az a kép?
2012. máj. 1. 20:51
 54/71 A kérdező kommentje:
Gondolom mindenki megvacsorázott már,úgyhogy a képet hanyagolnám, nem venném a lelkemre, ha emésztési gondjaitok lennének a képem láttán.
2012. máj. 1. 20:53
 55/71 anonim ***** válasza:
Én még nem vacsoráztam és sztájliszt vagyok. Én még egy medvedisznóemberből is hendszomot varázsolok,
2012. máj. 1. 20:55
 56/71 A kérdező kommentje:
A medvedisznóember alapból hendszám . Örülnék ha olyan csajom lehetne, mit Ő. :D
2012. máj. 1. 20:57
 57/71 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha nem kell segítség akkor legyél magadnak. Azt hiszed nekem érdekem, hogy szép legyél? Tökre leszarom, én csak felajánlottam, hogy segítek, de ha nem kell...
2012. máj. 1. 21:04
 58/71 anonim ***** válasza:
79%
Mások 20k-t is fizetnek, hogy ugyan mondjam már meg mi állna jól, ez meg itt kéreti magát beszarok...
2012. máj. 1. 21:05
 59/71 anonim ***** válasza:
mekkora egy f*szkópévagy. idejössz, sajnáltatod magad, aztán senkinek se engeded hogy segitsen. igy a büdös életbe nemlesz nőd, de normális életed sem. tebajod hogy nemhagyod hogy segitsenek rajtad.. mondjuk én konkrétan lesz*rom.. napacsi
2012. máj. 1. 21:07
 60/71 A kérdező kommentje:
Áruljátok el, miben tudnátok segíteni kép alapján ?
2012. máj. 1. 21:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!