Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném számára is érdekessé néha a szettemet?
Nem nekem kéne szembesítenem téged a ténnyel, de valakinek ezt is meg kell tennie, hát akkor legyen:
Erős a gyanú, hogy a párod nem TÉGED szeret.
Szóval ennek tükrében cselekedj!
ne már....:S
akkor minek járt velem 7hónapig? én pasim is mindig ezt mondja h öltözködjek máshogy...-.-"
Ilyenről nem hinném, hogy szó van, nem akartam ide írni, nehogy megismerje, de akkor leírom.
Éppen veszekedtünk, azon, hogy nem késett a 18. szülinapom megünnepléséről, mert családi ebéd volt. Kéthetente van náluk családi ebéd, de 18. szülinap csak egyszer és vele szerettem volna felvágni a tortámat és az elsőt koccintani, de nem ért oda. :( És ez nekem nagyon rosszul esett. Aztán közölte, hogy sajnálja, hogy a családja fontosabb, én meg mondtam, hogy "hát igen, az unokatesódnak többet bókolsz, mint nekem." Erre azt monda, hogy, "igen, mert ő néha különlegesen öltözik fel. Ha te is különlegsebben öltöznél, nem mindig ugyanúgy, akkor azt észrevenném."
Nézd engem egyszer a legszakadtabb cuccaimban látott meg a párom, izadt voltam, büdös, sáros (kerti munka) és mikor meglátott a párom mit mondott: olyan gyönyörű vagy! És azonnal az ölébe kapott!
Hiába ugyanaz a ruha (mert nekem nincs pénzem újat venni), hiába a megszokott összeállítás... ő akkor is mindig megdicsér, hogy milyen csinos vagyok!
Szóval... nem rád vágyik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!