Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tegyem érdekessé a...

Hogyan tegyem érdekessé a "tinipitsa" blogomat?

Figyelt kérdés

Törölték a kérdésem, előre is köszi a NORMÁLIS válaszokat

!!

[link]

2012. febr. 26. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mícsódaaa????
2012. febr. 26. 19:32
 2/14 anonim válasza:
Írj valami érdekesről ne arról h neked mien szar/jó mert nem sokan kiváncsiak más életére. Mindenkien van saját. És szakadj le a vvről mert egy nagy adag szar és csak elbutít
2012. febr. 26. 19:41
 3/14 anonim válasza:
73%
Erre írtam a választ, hogy mikor kis tinilányok ilyen roppant magasröptű blogját olvasom, akkor jövök rá, milyen rohadt öreg vagyok már.
2012. febr. 26. 19:43
 4/14 anonim válasza:
harmadik vagyok. Még annyit, hogy ezt kéne olvastatni a bűnözőkkel, mindent bevallanának. Komolyan, ez már fáj.
2012. febr. 26. 19:55
 5/14 anonim ***** válasza:
ezt is törlik,mivel más módjai is vannak a reklámozásnak,de kérdésedre válaszolva sehogy,akit érdekel elolvassa akit nem érdekel arra kár rátukmálni,te ilyen vagy,ezt tudod nyújtani és kész,most azér kár hazudozni hogy olvasottabb legyél,akkor inkább hozz létre te is egy kula blogot.
2012. febr. 26. 19:56
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többé kevésbé értelmes válaszokat...nem tudok mit mondani...de könyörgöm...szakadjunk már el a butító való világról...ha nem tetszik ne nézd... már különben is vége...bocsánat hogy ilyen stílusban írok, de ezek a válaszok felháborítanak....most nem azért, de ha nektek nem tetszik, attól még nem kéne ilyen stílusban megnyilvánulni...

Engem szólnak le sokan, de nézzünk már körül...mennyi intelligens ember van itt? tisztelet a kivételnek!!

Előre is köszi a további oltásokat!

2012. febr. 27. 09:51
 7/14 anonim válasza:
Na ezért nem nézi senki az idíóta blogod, mert tudálékos vagy és azt hiszed h körülöted forog a világ. Nem nagy a szinvonal a gyakori szerelem-szex témakörében (amibe am nagyon nem tartozott a kérdésed, tehát még azt sem tudod megállapítani, hova kéne írni) de szerintem ha százalékot nézünk h itt írok v a vv eddigi összes lakójának az értelmi szintje nagyobb hát... magasan verné a gyk
2012. febr. 27. 09:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Hozzászólásodra reagálva: mennyi intelligens ember van itt?

Hát, elég sok!

Ez itt a weblapkészítés topic, és kb. felhasználónevek alapján is fel tudnék sorolni jópár kollégát, aki

a.) művelt, intelligens ember

b.) szakmailag elég magas szintet képvisel

úgyhogy, ha lehet, vedd figyelembe, hogy Te jöttél ide hozzánk tanácsot kérni, szóval legalább annyi udvariasság legyen benned, hogy nem ugatod le azt, akinek eltérő véleménye van.

Kérdésedre válaszolva:

én sem nézem a vv-t, sőt, egy szereplő nevét se tudnám megnevezni, mivel tv-t sem nézek, DE:

és hidd el, ez a dolog a rákhalászattól kezdve a tőzsdéig, minden témára igaz:

úgy tudsz bármely témában jó honlapot készíteni, hogy:

1.) jó kinézet

2.) érdekes, egyedi tartalom

az első két pont ugye elég relatív, mert kinek mi az érdekes....

ezért nagyon fontos, hogy 0.)-lépésként felismerd a célközönség kilétét

/esetedben sztem ez a teenager-korosztály azon rétege,akit a média által kreált divat befolyásol/

innentől annyi a dolgod, hogy olyan oldalt csinálsz, ami nekik tetszik.

nagyjából ennyi lenne...

ha egyéb tanács kell webdesign-ból:

- legyenek képek a bejegyzéseidben

- legyen kicsit szélesebb a tartalmi hasáb

- talán pár árnyalattal világosabb háttér

2012. febr. 27. 12:02
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nagyon köszönöm...amit írtam, nem mindenkire írtam, elfogadom ha valakinek más a véleménye, de azt úgy fogalmazza meg, hogy ne bántson meg vele...tudom hogy van itt nagyon sok értő, intelligens ember, de volt egy két válaszoló, akiről első pillanatban nem mondanám azt hogy intelligens...akit megsértettem, bocsánat!!!

Amiket pedig leírtál, köszönöm!

2012. febr. 27. 12:10
 10/14 anonim ***** válasza:
ma 12:10 én egyetlen olyan választ sem olvasok ami sértő lenne,inkább az a bajod hogy nem kezdtünk el itt áradozni mennyire szupcsi a blogcsid,jól mondom? mindenki abszolút hasznos választ írt,van aki nyersen kimondta,és van aki próbálta korrekten megfogalmazni,de egyik sem azt írta amit olvasni szeretnél.
2012. febr. 27. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!