Hogyan tegyem érdekessé a "tinipitsa" blogomat?
Egy dolgot jegyezz meg ha írunk weboldalt nem magunknak írjuk, hanem a célközönségnek.
Hogy ez alatt mit is értek?
Tegyük fel megírod a kis magad blogját (mint már megtetted). Borzalmasan csúnya design-al (ez még aránylag elmegy... erre kicsit később kitérek). Véletlen arra téved valamilyen látogató és elkezd nézelődni a weboldaladon ilyenkor kb 1-3 másodperc alatt történik az a dolog amikor vagy azonnal bezárja mert nem érdekli mi van rajta, vagy pedig megragadja a figyelmét és láss csodát már több mint 2 perce az oldaladat olvasgatja, nézegeti.
Ahogy Heimdall is írta:
"úgy tudsz bármely témában jó honlapot készíteni, hogy:
1.) jó kinézet
2.) érdekes, egyedi tartalom"
Ha tökéletes a kinézeted az már egy nagyon jó szempont és elkezd olvasni az illető, majd ha az egyedi és érdekes tartalom is meg fogja akkor már számíthatsz rá, hogy biztosan vissza fog járni és olvasgatni fogja a cikkeidet/bejegyzéseidet! ;)
Nekem jelenleg annyi bajom van a design-al, hogy irritálja a szememet az a kacskaringós háttér....
ajánlom inkább ezt:
Ez a háttér aránylag közepesen vakít és így szemkímélőbb lesz az oldalad. (nem kötelező betenni csak ajánlottam :))
Bejegyzés képek és videókat is hiányolom ezen javíts...
Mivel már kb Heimdall kitalálta, hogy kik a célközönséged ebben csak annyi tippet fűznék hozzá, hogy olvass sok külföldi divat magazint (online) és azokat hozd át a magyaroknak ;)
Ha mindezt megcsináltad akkor már csak a reklámozás, hiányzik ami már egy másik mese ;)
Remélem segítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!