Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek az első szerelmetekről? (részletek lent! )
Figyelt kérdés
Hogy beteljesült-e vagy nem és ha igen akkor hogy lett vége vagy hogy még mindig tart-e, tapasztalatok, észrevételek az első szerelemmel kapcsolatban?2012. ápr. 30. 23:58
1/9 anonim válasza:
Kisgyerekként is voltam szerelemes, meg azóta felnőttként is többször. Egyik sem teljesült be soha.
2/9 anonim válasza:
Nem teljesült be és számomra borzalmasan végződött, de már nem bánom.
3/9 anonim válasza:
Nekem az első egy netes szerelem volt. Soha nem láttam a srácot soha nem találkoztunk csak beszélgettünk. Sokan mondják hogy ilyenből nincs igazi szerelem de van. 3-4 éven keresztül beszélgettünk napi 5-6 órát. Csak kicsi voltam még ő meg messze lakott. Leveleztünk meg rajzokban közvetítettük az érzéseinket. Még most is feldereng bennem néha. Aztán egyszer csak eltűnt... Azóta is nagyon hiányzik... Majd ha Pestre megyek megpróbálom vele felvenni a kapcsolatot újból így 4-5 év után. A címét végül is tudom. :D Nem kis meglepetés lenne, de lehet hagyni kéne a múltba. Nem tudom nehéz kérdés.
4/9 anonim válasza:
Beteljesült, szerettük egymást,évekig ragaszkodtunk egymáshoz, de egyszerűen az életvitele,meg maga az, hogy gázos ügyletei voltak nekem nem tetszett.Amolyan se veled, se nélküled volt. Ha meglátnám még így évek múltán is, szerintem elájulnék...:)
5/9 anonim válasza:
Szerintem az nevezhető igazi szerelemnek, ami be is teljesült. Én többször voltam plátói szerelmes, de az első igazi 21 éves koromban volt. Megőrültem érte, de 2 év után szakítottunk. Egyszerűen nem illettünk össze. Én akartam szakítani, mégis belebetegedtem. Annyira hiányzott. De később azt mondtam, hogy jobb volt így, mert az nem lett volna jobb, ha 30 évesen válunk el 2 gyerekkel. De tuti nem tudtam volna vele leélni az életemet, mert annyira mások voltunk.
6/9 anonim válasza:
mi számít beteljesültnek nálad?
megdugtam a létező összes pózban,ha ez érdekel.
akkoriban még nem bírtam a véremmel,ezért lett vége.
7/9 anonim válasza:
Nem nevezném beteljesültnek, pedig 4 évig együttvoltunk :) Erre nincs szerintem sablon, amit rá lehet mindre húzni.
Azért érzem úgy, hogy nem, mert 5 év távkapcsolat után szeptembertől laktunk volna együtt, de ő szakított 3 hónappal ezelőtt. Itthagyott másért.
Szerintem az első hosszabb szerelem után fogalmazódik meg mindenkiben, hogy pontosan milyennek képzeli el a párját, mi tenné boldoggá, mire van szüksége, milyen egy jó kapcsolat stb. Egy hosszút még nem neveznék tapasztalatnak, nem is tudom mi a jó szó rá..
8/9 anonim válasza:
13 évesen megismerkedtem egy nálam 9 évvel idősebb pasival, nem volt köztünk semmi, de én rettenetesen szerelmes voltam belé, ő volt az első nagy szerelmem. Akkor még fiatal voltam így tudtam, hogy nem lehet köztünk semmi. Pár évvel később 17 lehettem amikor elkeztünk találkozgatni a kocsmájában sokat beszélgettünk, de ő mindig ilyen szélhámos fajta volt, örök fiatal.Iszik bulizik. 17 évesen még mindig szerelmes voltam belé, és tudtam hogy ő is így érez irántam, epekedtünk egymásért, de soha nem voltunk együtt. Aztán egy nyáron megtörtén az 1. csók ennek két éve már. Azóta már párszor elfelejtettem, de ha találkozok vele akkor előjönnek az érzelmek, és a fájdalom. Egy este is egy buliban voltunk, odajött hozzám beszélgettünk, és mondta hogy én vagyok élete nagy szerelme, aztán adott egy puszit a homlokomra. Tudom hogy hogyan érez irántam, ő is tudja hogy én is szeretem. Csakhogy nyáron összejött egy lánnyal, a csaj teherbe esett, elvette feleségül és van egy kisfiuk. Ő életem szerelme, és én is az vagyok neki, szenvedünk, kínlódunk. 20N
9/9 Ájron válasza:
2 éve első Látásra beleszerettem egy ilyen Jégkirálynő típusú lányba. buszon találkoztunk néha, meg fészbúkon is "beszélgettünk". A probléma az volt, hogy még ahhoz sem vette a fáradtságot hogy megismerjen. úgyhogy még most is fájdítja a szívemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!