Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naciii kérdése:
Első találkozásra milyen ajándékot illik adni egy lánynak?
Figyelt kérdés
nem tudom milyen ajándékot kellene adnom első találkozásra :/ lányok ti minek örülnétek?2012. ápr. 25. 16:56
2/13 anonim válasza:
ne adj még semmit neki mert azt hiszi hogy le akarod kenyerezni
3/13 anonim válasza:
e1ső ta1ákára szerintem semmit!az e1ső ta1á1kán te 1egyé1 az ajándák és ne akarjá1 manipu1á1ni!mert ajándékka1 könnyen 1ehet,szerintem semmit ne vigyé1
5/13 A kérdező kommentje:
nem szeretném le kenyerezni sem manipulálni, csak gondoltam valami apróságot illene adni
2012. ápr. 25. 17:00
6/13 anonim válasza:
Semmit!! Nagyon nem kell semmit.
A lányt nem ezzel fogod meghódítani. Hódítani magabiztossággal, dominanciával és humorral kell, a romantika pedig a nő jutalmazására van! ezt olvasd el még1x ha nem jegyezted meg! Biztos h negatív érzéseket fog kiváltani a nőből, h ha egy "idegen" fiú az első talin már jutalmazza, ajándékozza a semmiért! hiszen még semmit nem tett érted, kettőtökért (azon kívül h eljön a talira, amit viszont te is megteszel 1-1) Azt hagyd későbbre, h ajándékot viszel neki :)
7/13 anonim válasza:
hogyan és mi1yen ajándékot akarsz vinni egy o1yan va1akinek akit nem is ismersz?nem tudod miket szeret és amúgy sem,ajándékot akkot i11ik venni ha már együtt vagytok,addig fe1es1eges manipu1áció
8/13 A kérdező kommentje:
oké:)
2012. ápr. 25. 17:04
9/13 anonim válasza:
és a pénzed is megmarad xD
inkább hívd meg egy fagyira,kávéra,mozira,koncertre,vagy egy vacsira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!