Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg bárkibe bele tudnak szeretni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 00:00
11/20 ugromokus válasza:
Van egy ismerosom 23 eves 2 foga van csak, az arca tiszta ragyás. Allandoan van neki uj csaja, tehat a kulso nem anyira szamit a csajoknak.
12/20 anonim válasza:
szerinted van aki megfejtette már a női elmét?
13/20 anonim válasza:
igen.
van egy fickó,ő tényleg megfejtette.
10 évébe került és mindent erre tett fel.
az a neve pua mystery.
14/20 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget meg hol hallottad?
Ne képzelj semmi misztikusat a nőkbe. Emberek ők is. Ha ez sikerül, akkor már fél siker.
15/20 lila nyuszi válasza:
Igen, ha normális és vonzó. Néha azért kell egykis pihenőidő kiheverni valakit. :/
16/20 anonim válasza:
Ez hülyeség. Csak abba tudnak beleszeretni, aki jól néz ki.
17/20 anonim válasza:
02:47-nek tökéletesen igaza van.
Páromnak szavajárása, hogy "Nem kell piedesztálra emelni a puncit.", és szerintem baromi igaz.
23/N
18/20 anonim válasza:
Hát sajnos énbelém nem tudnak belémszeretni:((
19/20 anonim válasza:
hogyne, kell hozzá pár milla, egy lakás, és máris megvan a mindent elsöprő szerelem. bár ez csak addig tart míg van pénz
20/20 anonim válasza:
egyaltalan nem igaz, hidd el tudom mit beszelek mert mar tul vagyok nehany kapcsolaton meg az is lehet, hogy soha bele sem szeret meg ha vele is van csakeppenlegyen valakije
32 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!