Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne miért aggódnom? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne miért aggódnom? Vagy csak énértem félre?

Figyelt kérdés

Barátomra múlt hét szombaton ráírt egy lány,hogy miért nézi és miért röhögi ki mikor meglátja? Barátom mondta neki,hogy azért mert bejön a haverjának. Nekem mondta,hogy a haverjával össze akarja hozni a csajt ha a régi csaja most dobta... Aztán a barátommal elbeszélgetett a csaj,majd félreérthető dolgot írt a csaj és a barátommal kicsit össze kaptamezen,hogy érdekes,hogy nála ez mindig előfordul... Barátom szólt a csajnak,hogy nem kéne ilyeneket írogatni mert van barátnője és nem kell a vita.. Mondta a csaj,hogy oké,nem szokott kapcsolatokat szétszedni,csak ha van oka... Majd később írta a barátomnak,hogy meglepődött mikor megölelte a barátom többször is,a barátom mondta,hogy ez baráti ölelés volt. Nekem furcsa volt,hogy 3 napja ismeri aztán baráti ölelés... Majd egy nagy vita lett köztünk aztán barátom mindig a szakítást pedzegette finoman,hogy ő nem bírna még egy vitát,meg,hogy barát ez a csaj stb.A szeretlek szót alig nyögte ki még utána is egy két nappal,mintha valami idegen lennék úgy jött ki a dolog.Közbe ő mondta,hogyha valami zavar legyen az bármi szóljak.. Aztán azóta csaj nem írt neki de ő se neki... Suliba meg dumálnak gondolom de nem ezzel van bajom. Aztán ma leesett a barátom bérlet tokja és kiesett belőle a csajballagási kép és ez volt rá írva' sok sok szeretettel Nikitől"

<3 :)

imádlak.

2012.04.25

Ami érdekes,hogy ez szerdán volt és azóta voltunk náluk... A ballagási képeket mindig elrakja eddig meg csak az enyém volt mindig nála..

Fura nekem ez az egész... Akarna bármilyen lányt megkaphatna úgy ahogy én is bármikor szerezhetnék magamnak bármilyen fiút de akkor miért én kellek neki 3 és fél hónapja...

2012. ápr. 28. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Imádlak??? És magánál hordja a képét??? Hááááát sürgősen ülj le vele, és beszélgess el erről, hogy ez így nem megy...te sem fogod sokáig bírni, és ő sem. A csaj előtt meg le a kalappal...ehhez gerinc is kell, hogy valaki így ráhajtson más fiújára. És hogyha tényleg a szakítással fenyegetőzik, akkor te is hozd rá egy kicsit a szívbajt, megérdemli!!! Hajrá!!
2012. ápr. 28. 21:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, ha meg ugy érzed hogy nem bízol benne akkor keress mást..te ugyis "bármikor szerezhetsz magadnak akármilyen fiut" :)
2012. ápr. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!