Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúm facebookon kiírt egy csajt barátnőjének, és hiába mondtam hogy vegye le, nem veszi. Aggódnom kéne?
Úgyvolt hogy barátommal jártam egy hónapot, aztán "szakítottunk" (vagyis inkább 1 hét szünetet tartottunk) aztán újra elkezdtünk járni mert nem bírtuk tovább. Minden jól ment, csak az a probléma, hogy amég "nem voltunk együtt" ő szivességet tett egy csaj haverjának, és kitette őt barátnőnek. (mert a csaj féltékennyé akar tenni egy srácot). És a barátom beleegyezett de csak addig amég mi nem jövünk ujra össze. De mostmár megint együtt vagyunk, és így se akarja leszedni :/ Mondtam neki többször is hogy szedje le mert velem jár, de vagy elterelte a szót, vagy azt mondta nem veszi le mert tetszik neki hogy féltékeny vagyok....
Barátnőim szerint megcsal mert leszedné ha csak én lennék neki :// Szerintetek?
Az első írtó kedves válaszolónak írom: rohadtronda a csaj, agyonszolizott szopósszájú szűzribi xddd
2.válaszoló: nem mind1?.... Lényeg hogy lehet hogy megcsal, és a véleményeteket kérem erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!