Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúm facebookon kiírt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúm facebookon kiírt egy csajt barátnőjének, és hiába mondtam hogy vegye le, nem veszi. Aggódnom kéne?

Figyelt kérdés

Úgyvolt hogy barátommal jártam egy hónapot, aztán "szakítottunk" (vagyis inkább 1 hét szünetet tartottunk) aztán újra elkezdtünk járni mert nem bírtuk tovább. Minden jól ment, csak az a probléma, hogy amég "nem voltunk együtt" ő szivességet tett egy csaj haverjának, és kitette őt barátnőnek. (mert a csaj féltékennyé akar tenni egy srácot). És a barátom beleegyezett de csak addig amég mi nem jövünk ujra össze. De mostmár megint együtt vagyunk, és így se akarja leszedni :/ Mondtam neki többször is hogy szedje le mert velem jár, de vagy elterelte a szót, vagy azt mondta nem veszi le mert tetszik neki hogy féltékeny vagyok....

Barátnőim szerint megcsal mert leszedné ha csak én lennék neki :// Szerintetek?

2011. dec. 5. 18:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

úristen.

hülye m%rha vagy, de komolyan. ha "lájkol" egy sp számot a pasid, akkor már b%zi? nem értem ezt az elb%szott 10-18 éves réteget. a f%szbook az életetek? cs%ssze meg, röhögni járok ide, de ez már kiakasztó! "Jaj, levette a 25 képemből 2-őt, már nem akarja szúrni a f%sómat? 13L" és hasonló retardáltságok.

A south Park hasonlattal teljesen egyetértek! Szerencsétlen majmok! Ti sem fogjátok kihúzni az országot a sz%rból, az biztos. (26F, csak mellékesen)

U.i.: az agyonszolizott szop%sszájú száma nincs meg?:)

2011. dec. 5. 20:19
 12/24 anonim ***** válasza:

Azt a rohadt, az a Facebook...

Szeretem használni, nem tagadom, de egyesek enyhén több szerepet adnak neki életük során mint kellene. Kívánom, hogy egyszer bejelentés nélkül szűnjön meg... Nagyon kíváncsi lennék, ki mit szólna hozzá...

Ez azért gáz, hogy az emberek életét ennyire befolyásolja valami olyan dolog, mint a Facebook.

21/F

2011. dec. 5. 20:48
 13/24 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb bajod ne legyen, hogy ki éppen mit rak ki facebookra!
2011. dec. 5. 20:51
 14/24 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz! Szükséged van rá, hogy beültessenek neked egy agyat. Egy csigáét. Az is több lesz, mint amennyi most van.
2011. dec. 5. 21:00
 15/24 Makk Dorina ***** válasza:
Sztem csak szivat... Nyugii te is tedd féltékennyé...!!!:):) Üzenem azoknak akik a facebookot szidják sztem tök jó dolog és ne mondjad 20:17 hogy te b@zdmeg normális választ adjál és ugysem fogja megadni a teló számátt..
2011. dec. 6. 06:13
 16/24 Makk Dorina ***** válasza:
Bocs nem 20:17 hanem 20:19
2011. dec. 6. 06:13
 17/24 anonim ***** válasza:

Makkomra Dorina!

Mi nem normális a válaszomban? Ez a véleményem erről a "generációról". Ennyi. Ez a kérdés vagy fake és hülyít minket valaki, vagy egy újabb elfuserált, semmirekellő "csajszi", aki csak ennek él.

A ribi barátnője nem érdekel, csak poénnak szántam.

Aki írta az agybeültetést: LOL:)

Nem lesz sok a csigáé?:)

2011. dec. 6. 06:23
 18/24 anonim válasza:

most már kíváncsi vagyok arra a s park részre...valaki linkelne nekem.... XD köszi :)

A témához: jó a felvetés, hogy egyszer bejelentés nélkül szűnjön meg, szerintem tömeges öngyilkosságok lennének világ szerte...nagyon durván bele írta magát a történelembe ez a facebook..és nevetséges a sok fiatal mindent kiírnak a falra...

2011. dec. 6. 13:26
 19/24 Makk Dorina ***** válasza:
őőőő jóó a facebook de tényleg azért mindent nem kell kiirni amgy meg csajszii tényleg gyagyáss vagy nem az a legegyszerűbbb hogy megkérdezed azt a csajt h van e köztük vmi...
2011. dec. 6. 17:06
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a facebook egy jó dolog, nálunk az egész osztály fent van és sokkal könnyeben megtudunk bármit beszélni. Majdhogynem egész "ostályfőnöki órákat" szoktunk tartani néha. Meg lehet beszélni ott a házit, ha valaki nem volt ott az órán, vagy nincs meg a rendes összefoglalás fel lehet tenni és így meglesz mindennkinek.

Attól, hogy te nem tartod hasznosnak, attól még lehet valami hasznos.

2011. dec. 6. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!